Stäng
RSS 2.0

11 maj / Insnöad i maj?




 
Att vara insnöad i maj? Nog låter det både tragiskt och lite konstigt? Då speciellt för dem som bor omkring mig, som i detta nu kikar ut och inser att "nej, nu ljuger hon allt"? Ljuger, eller syftar på något helt annat? Självklart syftar jag då på insnöad som i "att ha snöat in på något", då med syfte på det ni ovan skådar; Nude. Vitt. vitt, vitt med en blandning av beige och brun. Idag är jag klädd i lite nude, lite vitt, lite beige, lite spets, lite pärlor och så en blomma eller två. Ja, för nog för att inte är just insnöad i bemärkelsen snö, så öser regnet ner och gör kläderna ovan högst olämpliga denna dag. Dock skvallrar norrmännen om kommande soldagar. Så jag hänger i. "Nude men inte naken och insnöad utan snö? " Knäpp, men fan inte dum i huvudet? Ha. 

Kommentarer
Postat av: Felicia

ÄLSKAR KJOLEN! Hoppas du hade en superdag! KRAM

Svar: Åh, kul att du gillar den!! Är dock ett par shorts, vilket inte framgår alls av bilden, hihi:) tusen tack! Hoppas du har en toppendag du också. Din frukost(?) på instagram såg fantastisk ut! Kramar
idaacarleborn.blogg.se

2014-05-12 @ 23:13:12
URL: http://weeren.blogg.se
Postat av: Anonym

Var kommer tröjan ifrån? Du tar så fina bilder!

Svar: Först och främst; tusen tack! Blev så himla glad av din fina kommentar:)
Tröjan kommer ifrån "Pull&bear" och är köpt i London, men kanske har de även shoponline om du inte har vägarna förbi någon storstad utanför Sverige vs :)
idaacarleborn.blogg.se

2014-05-15 @ 23:41:24
Postat av: fotografvesna.se

åh vart e shortsen ifrån? så fina!

2014-05-19 @ 15:01:10
URL: http://fotografvesna.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback