Stäng
RSS 2.0

30maj // Vill sjunka genom jorden;

På balträningen har jag hört paret bredvid oss prata väldigt brittisk engelska med varandra. Givetvis drog jag snabbt en egen slutsats om att de båda måste vara utbytesstudenter, en slutsats som idag visade sig vara jäkligt fel. Då jag trodde att de inte förstod svenska klagade jag både igår och idag högt och tydligt om hur fel de dansar hela tiden samt att det var jobbigt att de dansar vid oss då de inte förstår om man spontant frågar något på svenska...Men mina vänner, idag visade det sig att damen i sällskapet har svenska som modersmål. Kul grej? Någon som vill hjälpa mig att gräva en grop ? De lär tro att jag är elak. Eller har jag kanske hjälpt dem att inse att de bör öva mer? He. Otroligt klantigt Carleborn.


30maj // I tidningen.Hittade en dam i min klänning i tidningen idag - insåg att det visst var jag. Kul!
Fick även responsen "Bästa genomförda genrepet på alla sex år" av dansläraren. Inte utan att man tar åt sig en smula men med rösten 'skärpning & öva vidare inför lördag' ekandes i bakhuvudet. Ha! Är även klar med allt i skolan nu & fick ett mvg till, till samlingen idag. Känns som jag radar sak på sak men ni må veta hur lycklig jag är att få avsluta efter en herrans massa års 'kämpa, kämpa'. Dock kommer jag säkerligen gråta mest av alla i slutändan - men det är ju trots allt en helt annan femma? Sentimental som jag är.


28maj // Jag grät visst lite, mycket.Bröt idag av från lördagens sockersöta med shorts, boots & ruffsigt hår, ett hår som fortfarande törstar efter vatten sedan uppsättning. Ha! Fick även gråta lite av lycka denna dag för att sedan fira med glass på inte så glassiga McDonalds. Men nöden har ingen lag? Måste man fira så måste man och inte tänkte någon på det när de satte upp öppettider på fik? Mycket dumt men ack så sant. Nu; skönhetssömn. En galen helg väntar ju trots allt igen.

 


27maj // 'Finner inga ord' .

'Den bästa dagen i mitt liv' - finner inga ord.
Vi hade i alla fall tur med vädret är nog inte rätt benämning på gårdagen - för visst hade vi tur med så mycket mer än så. Från att jag vaknade tills att jag somnade sött efter en dans på rosor, bokstavligt talat då männen tappade dem på golvet, var jag helt salig. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga i detta nu, känner mig mest upprymd & totalt stum. Därmed ger jag er en liten förhandsvisning på vad som komma skall här på bloggen och facebook framåt dagens slut. Tills dess får ni njuta (eller vad tusan ni vill) av dessa. Och om ni som var där har några bilder får hemskt gärna maila över dem - då blir jag väldigt glad och tacksam.


26maj // Baldagen.

Sitter just nu på Studio med bubbel i handen & spolar i håret. Idag dansar jag bal nummer ett. Känns overkligt men så förbaskat bra. Var det inte igår jag kollade på 92:orna? Nej, tydligen inte. Uppdaterar er mer senare - kanske en bild eller två innan det är dags? "Sneak peaks" är väl ändå min grej?


25maj // Frans.

Fick ta saken i egna händer.
Fransar får mitt hjärta att slå lite denna vår/sommar. Helst skulle jag vilja dra sönder dem mer, men jag hörde någon säga ett prompt nej - tråkigt att jag alltid gör som jag själv vill då? Ha! Ironin flödar väl mer än någonsin mina vänner. Blir nog ironisk när jag är glad. Ironisk & lite knasig - som vanligt tänkte någon?


25maj // Nails.

Min underbara dag & skrytet om den enorma lycka som infann sig i min kropp vid lunchtid idag kommer senare. Just i denna stund, när jag hänger i kvällssolen med min familj & käkar en himla god favorit från stadens bästa pizzeria, ville jag bara visa naglarna som fina Maria prytt så vackert inför morgondagen. Hon är så himla duktig! Blir alltid lika nöjd.


24maj // ångest för sista gången

Väl hemma efter ett otroligt fint tacktal till klassen. Kommer väl, om man nu skall erkänna, gråta en och annan flod trots allt. Ha! Imorgon ska jag skriva nationellt prov i matte C och därefter gå hem och sola med Jenny (m.fl) för att sedan skåla över att matte C är över & balen på ingång. Snart ska även jag låta livet leka med andra ord - vi ses då!


23maj // min vanliga tur?

Äter ett somrigt mål i kvällssolen.
Fixade en varsin tallrik till mamma & mig för att vara lite go' tills hon kommer från jobbet. Dock åkte hon visst på min brors fotbollsmatch direkt. Så nu sitter jag här ensam & myser för mig själv. Ha! Man ska inte göra sig till? Men för att se det positiva; Mer god mat till mig!

 


23maj // 'Hon kan prata hon'Antingen kan man köra en negativ betingad 'Gooood morgon Upplandsväsby' (en Ove) eller en enkel 'Morning sunshines'. Jag kan inte rikigt bestämma mig, men är inte den sista en aning mainstream i denna så kallade 'bloggvärld'? Ni får själva välja. Solen skiner åtminstone på mig idag & jag inväntar de där 22 utlovade graderna i kombination med sol. Dock med ett sting av oro inför den redan så omtalade lördagen som nu förväntas regna bort. Ber för allt i världen till de där vädergudarna med ett 'snälla söta rara' som så fint infann sig i den där låten jag skrev för femtioelva år sedan. Och tänkte du precis 'vad pratar damen om' så ska jag tvärt avrunda med ett; Vi ses senare. Med lite läskande hängbilder för er som har lektion? Möjligt.


21maj // Ja, det är sant;


Ni kikar just nu på en del av min nya bikini. Inte i närheten av så fin som min sommarfavorit, men ett bra "andra handsval" som det så fint heter. Kanske blir något att få lite färg i om vädret tillåter kommande dagar. Den som läser finner svaret - ska ge er bättre bilder! Ska bara och ska bara, ja ni vet väl hur det brukar va'?

 


21maj // Allt annat än hon bordeProvar klänningar för studentveckan och hela köret, jag som skulle plugga. "Dumma mig" - med en liten önskan om att man var lika charmig som damen i filmen? Ni som inte vet vad jag menar har verkligen missat något, trust me.

 


21maj // Sinnessjukt

Det är cirka 25 grader & jag hänger i bikini på terassen med en cola i handen. Låter väl som en bra måndag? Egentligen har jag tusen viktiga saker att göra, men börjar trots det med att försöka få lite färg tills på lördag? Ha. Och på fredag när jag går hem, då är det med ett lättat hjärta, solen i ögonen & bal "imorgon" - sinnessjukt och så jäkla underbart! Ses senare för sånna där 'hängbilder'?

 


20maj // Usel.Det blir ingen fotograf av min kära mamma - ber henne fota shorts & hon tar inte med en millimeter av benen? Hur skall ni då veta att det är ett par shorts? Ja - just precis, det går ju inte för sig alls. Tänkte i alla fall visa er mina höga favoritshorts som är fransiga nertill. De får liksom duga åt mig i jakten på de där jäkla 501:orna som inte vill infinna sig i mitt liv. Men har ni ett par gamla XS hemma så får ni mer än gärna hojta till, om de är till salu vs - annars blir jag ju enbart lite avis. He! Har valsat idag igen, fast att jag inte får för den där lunginflammationen - men vad gör man? Valsa bör man annars dör man? Såhär två veckor innan det smäller.


20maj // lång helgHar haft världens goaste helg med en massa vänner. Kollat på bio & ätit en massa gott för att dagen därpå, igår, åka på överraskningsfest, spela spel, dricka vin & skratta! Och idag? Idag är jag uppe med tuppen för att dansa vals. Finns det något bättre att göra en söndag? Ha. Mest troligt; ja.