Stäng
RSS 2.0

28 februari / Black Rose.

/ BLACK ROSES  / 
Tröjan som kom att bli en favorit. Enklaste möjliga tröja som trots allt piffar upp en vardagsoutfit med sina rosor. Till svart, till jeans, till kjol, till jeansshorts eller över en tunika? I love it. 'Och hon kallar det basplagg'.

28 februari / Total lycka kan man tycka.

"För att man äter med ögat också" - Låter en mycket smaskig sallad med diverse godsaker fylla min mage medans solen lyser in genom fönsterrutan där jag sitter, nermyst framför TV:n och suger in ett sting av vår. ÅH. Jag är en typisk vår- och sommarmänniska rakt igenom. Därmed är lyckan total bara solen kikar fram, precis som nu. 

27 februari / Mot större städer.En bättre begagnad bild ifrån höstens dagar, dagar av barmark där skinnjackor var tillåtet och klackar spatserade fritt mot grå asfalt. Drar nu på mig kappan och kastar mig mot storstadens kullerstensgator tillsammans med en vacker vän. En vacker vän med namnet jag själv pryds med, med ungefär samma längd och samma blonda svall. Ha! Kanske återvänder jag med ett strycke shoppingkassar. Definivit återvänder jag med uppdatering av någon form. Hey! 
 27 december / With love.Skulle kunna börja med ett 'God morgon''. Dock inser jag snabbt att det inte kännetecknar mig alls, och fortsätter utan ett knyst. Mat mina damer och herrar, mat. Jag är nog den galnaste personen jag känner i just mat. Ha! Äter som en man och käkar det min pojkvän inte orkar, trots att jag redan innan ätit mer än honom..Men mat är ju så fantastiskt gott och tåls att njutas av. Därmed kände jag att ett inlägg tillägnat just detta, medans jag startar morgonen med frukost, passade fint. Någon som blev sugen på mer frukost nu? Ha. Om inte, helt oväntat, damen själv. "Kan man vara kär i mat tro" ? 

26 februari / Brilliant.Joli Rouge, Brilliant 07, Raspberry från Clarins. 
Doftar ljuvligt, smakar säkerligen detsamma och ger läpparna en fin, vårig färg.

26 februari / Total lycka;


 
"Ja, men vad kul, det gör vi" sa du och antecknade något på ett blad för att sedan försvinna ut ur rummet. Snabbt reste jag mig ifrån stolen, smög fram till lappen och tjuvkikade på vad du just skrivit ned. När orden uttalades tyst i mitt inre framkalldes rysningar genom hela mig. 'Bröllop, 31 augusti, Rättvik. JA, ja, ja! En liten lycklig röst tjöt till någonstans i kroppen medan mungiporna for i en väldig fart, upp till sin topp. Ni skall gifta er och jag skall få äran att tillbringa ett gäng somriga dagar i ett vackert Dalarna för grillparty, bevittnande av en fantastisk kärleksakt, bjudas på fest, dans, sång, lekar och säkerligen fylla magen med en vacker tårta i vitt. Lyckan är  total när jag nu antecknar "30/8-1/9 uppbokad", i kalendern. Samtidigt startar smidandet av outfit i mitt innersta rum. Ha! Och att slå föregående sommars bröllop blir svårt - men jag är redo att ge det en chans. Hit me!

26 februari / Extra pengar?

Världens bästa pre-workout ligger nu i min mage. Tänkte dra iväg till gymmet för lite styrka, försöka göra mitt bästa med förkylningen som inte riktigt vill låta mig vara. Försöka. Skall även ägna min lediga dag åt kvällsjobb idag. Inte gick det riktigt ihop sig - min tidigare lediga dag, har alltså gått och blivit oledig och jag intalar mig själv orden 'extra pengar damen', extra pengar. Något som kan behövas med det jag har framför mig.

Skall förövigt försöka mig på någon frukost variant. Har så otroligt många recept jag vill testa. Chokladbollsgröt, frukost cheese-cake, äpplebakelse med kardemumma fluff, mugcake och diverse "frosen things" samt pannkaksrecept i en mängd former. Sounds good?

 

25 februari / Healthy is sexy. 
Lite kvällsinspiration denna mörka måndag, innan Top Model. "Strong is the new skinny" är orden som just nu frontar varenda internetsite och nog ligger det någonting i det. För visst är det toppen att vara vältränad och stark i både kropp och själ? Vad jag dock anser är VI alla måste förstå att vi endast kan vara den bästa versionen av oss själva. Vi behöver vara realistiska. Alla kan inte ha samma "målvikt", "målutseende" etcetera då vi alla har olika kroppsform, kroppstyp, form och därmed förutsättningar. Vi är olika och det är fantastiskt. För hur roligt skulle det vara om vi alla såg precis likadana ut? Precis. Kanske tycker flera av er att damerna ovan är för små? Jag har dock utgått ifrån vad som är inspiration för mig, och då jag i grunden har samma kroppstyp, trots stillasittande och mängder av godis, är detta realtisikt med mycket mat och träning.  Jag har varken viljan eller kroppen till att bli en stormusklad, biffig bodybuilder på exempelvis 70 kg. Ha! Men kanske har du? Och då är inte den där häslosamma VS-drömmen realistisk. Jag tycker att man bör ha rimliga mål, mål som man faktiskt kan uppnå utan extrema regler för sig själv. Du skall kunna leva, du skall kunna äta normalt, träna måttligt och genom detta behålla vikten. Att få i sig för lite energi, för dålig mat och oregelbundna matintag gör oss alla trötta, sura, energilösa samt medför ohälsa. Glöm inte att äta när ni tränar, regelbundet, rätt och mycket. Mat och vila krävs för att musklerna skall växa och desto mer muskler, desto mer förbränner du. Så oavsett om vi vill behålla vikten, bygga flashiga muskler eller gå ner i vikt behöver vi mat. "Strong is the new skinny" ? Alla kan inte bli skinny, men vi kan alla bli starka. På insidan, på utsidan eller både och? Det är upp till Dig. Älska dig själv för den du är och träna samt ät rätt för att du är värd det. Du är viktig - stor, liten, smal, kurvig, mullig lång, kort, bred, plattbröstad, storbystad...och så vidare. Du är viktig. 

24 februari / Spring 13'.Har fallit pladask för toppen ovan - råkar någon äga en sådan, till salu, i storlek xxs-s eller veta vart den finns i storlek, säg gärna till. Jag har endast hittat den i large och just nu, fullkomligt skriker, min kropp efter denna skönhet. I kombination med liknande ovan, men också gärna till svarta byxor innan våren faller på, till kjol eller fräscha, vita shorts när sommaren sedan kommer. "Begär fröken Carleborn?" Ja, det är såhär det känns. Vad tycker ni damer? 

24 februari / Allowed to.

Klocka - Regal / Armband - Albreckts guld / Bälte nr 2 - H&M / Kappa - Zoul / Sjal - Bikbok / Jeans - Crocker

"För att det är okej att köra ljusa nyanser i jeans och glasögon när solen kysser snön" 
Egentligen kan hon nog inte dra sig till minnes när hon senast lät benen kläs i jeanstyg istället för svart, när man senast kunde ana formen av ett par ben där och inte det svarta, skymmande. Älskade jeans. Ni klär våren och våren klär er. Att det som annars är så tråkigt, gör sig så bra på sommarhalvåret, det älskar jag. Skulle inte för mitt liv klä mig i jeans och enkla toppar annars, men i sommar, när huden lyser och håret blänker. När svett samlas mellan brösten och längtan efter svalka och en stor glass infinner sig i livet - först då. Tillsvidare får hon nöja sig med en aning ljusare nyanser och glasögon, de studer då solen kikar fram. 

24 februari / Rise and shine.

Gröt, underbara gröt. Nog var denna i kombination med färskpressad apelsin och te en bra start på en ledig söndag. Förgyllde en hungrig mage såhär på morgonkvisten, då flera gånger om. Känner mig lite på språng idag. Tänkte starta dagen med något nytt, något spännande, läskigt och har även ett litet projekt på gång som skall planeras. Vad? Det kommer några av er att få veta, en dag. Ha. Kryptiskt och mystiskt - i vanlig ordning.

23 februari / In her head.

Dröm om sommar - om barmark, om energi från ljus och värme. Suck, dröm om sommar. 'Jag har älskat dig, och jag ska älska dig igen' 

23 februari / Last Friday night.


Soligt väder, ledighet, bästa vänner med respektive samt spel, god mat och allt snacks man kan tänka sig, nästan. Behöver jag tillägga ett vackert adjektiv för att beskriva hur jag ansåg fredagen i helhet, vara? Ha. Att sitta platt på rumpan i en mängd timmar och bara 'va' i deras sällskap, det är så himla fint . Lördagen erbjuder inte alls detsamma - en kväll i en mindre bedårande skjorta, dock tillsammans med ett jäkla bra team. Två stavelser, fyra bokstäver ; Jobb. Kvällsjobb.

20 februari / Kär på nytt;


Det var länge sedan jag kände såhär, inte kunde tänka på annat. Länge sedan jag kunde sitta i vimmel och längta efter något helt annat, sukta. Det var med andra ord länge sedan jag föll totalt för en bok, nu är jag där. Christian Grey - jag är nog din. Över hundratalet sidor in i boken och maktspelet har inte riktigt börjat. Säger detta till mitt försvar, för reservation för ändring angående ovanstående uttalande. Ha! Men damer, och varför inte herrar, OM ni händelsevis råkar infinna er under den minoritet till kategorin som ännu inte läst denna bok; skärpning. 'Om man kunde drömma'. 

20 februari / Details.Golden details - Äntligen finns ett sådant i mina ägor. Ett flashigt bälte med rejäla gulddetaljer. Har mest bälten med silverspännen, knäppen och utsmyckningar vilket då inte går för sig när jag kör guld i övrigt, vilket jag föredrar. Ändring damen! H&M levererade detta bälte med dubbelknäppen förra veckan och jag hälsar det, med öppna armar, välkomet in i garderoben. I midjan till tunika, chillandes över höfterna, i ett par simpla svarta jeans eller ett par höga shorts? Du är då välkommen i alla kombinationer nyfunna vän. Hey.