Stäng
RSS 2.0

30 november / Att skaka rumpa i;I varukorgen på nätet just nu - kommer dock klicka ur några innan jag vågar trycka på beställa. Vilka det blir i så fall, det återstår att se. Tycker att allt skulle sitta fint till att gå ut och skaka lite rumpa i. Eller vad säger ni? 

29 november / Underneath my christmastree?Eftersom att ting som att "jag inklusive familj och vänner alltid får vara friska", "fred", "att sjukdomar som cancer och annat otäckt inte existerade alls" samt "ett evigt, lyckligt, kärleksfyllt liv" inte är saker som faktiskt går att önska sig i julklapp och också få, så har jag radat upp några materiella saker ovan. Kan tyckas lite mer ytliga än mina små tidigare nämnda önskningar? Ha. Har fått möbler, speglar, prydnader och annat smått och gott till rummet redan. Dessa får ni se ändå, när de framöver kommer på plats. I övrigt önskar jag mig lite små bra att ha saker, så som kamerastativ för att kunna fota för er, springskor (inte just dessa), massa fräscha plagg, mitt kära bodybutter & dylikt, sängkappa, klädstång och ting till rummet, ett antal presentkort på SF (skönt att ha, känns så lätt att unna sig lite mer bio i vardagen då) samt ett ton underkläder. Dock kommer jag inte kunna hålla mig ifrån H&M's nya kollektion under min egen julklappsshopping. Ja, har ni ännu inte kollat in alla nya godsaker tycker jag att ni damer bör besöka deras hemsida för ett kik snarast. Och ni killar? Ni lär väl inte bli helt uttråkade av utsikten ni heller. Passa på att köpa något till mamman, mormorn, vännen, flickvännen också? Kanske borde köra ett "julklappstips till pojk-/flickvän" också? Just för att jag aldrig för mitt liv skulle springa in och köpa en tröja eller något simpelt till mannen etc. Nej, små konstiga, romantiska saker - det är nog jag rakt igenom. 'Vare sig det uppskattas eller ej?'

27 november / Strålande jul.

Nog har vi det både juligt och ljuvligt. Med mitt nybakta julbröd, gröt, julskinka, senap, chai, glögg, fika och Pelle Svanslös på tvn. Ha! Tycker personligen att det är underbart att starta med julmyseriet i god tid. Julen är enligt mig underbar, och underbart sägs vara kort? Bäst att förlänga det korta en aning. "Som lite klyscha på klyscha".


26 november / Meningslösa måndag.

Måndag, regn och rusk, stress, måsten och kvällsjobb. Måste jag skriva en anledning till att ni inte fått några uppdateringar denna dag? Ha. Imorgon kommer tisdag, med sol (?), löning, kort jobbdag samt gym & svett för att slutligen bjuda på julmys med mina damer. Jag har givetvis tvingat på dem kvällskäk, Pelle Svanslös och adventssnacks. 'Hon växer nog aldrig upp?'. He. 

Förut ringde de från Stockholm för att berätta om mitt Goa pris som jag ska upp och ta del av. Men inte svarade jag inte. Hoppas innerligt att få tag på dem imorgon. Imorgon när jag också har hundra måsten. Ovan skådar ni ätbara nyttigheter & magen min i ett ljus där jag tyckte mig se en liten muskel. Kanske såg i syne? Det är då enbart "thin-inspo" än, men en vacker dag ska det bli "fit-inspo". En vacker dag.


25 november / Veckans dyrbaraste del.


Söndag, nog har dagen en dålig klang alltid? För mig låter den om möjligt ännu lite sämre då den innebär arbete kvällen lång. Dock försöker jag intala mig själv hur fint de där dubbla timmarna sitter på kontot den 27:e varje månad, då i form av pengar. Men det hjälper väl inte en trött själ speciellt mycket på traven just i detta nu? Solsidan, filmer och allt som hör söndagen till får visst lov att förskjutas två timmar - sedan är det nog min tur också. Hoppas ni alla sitter nedkrupna i soffan med tända ljus, en mugg glögg och goda tilltugg - det är ni värda.  För nog bör man vända den där avsmaken av söndag till något fint, det är ju trots allt en del av helgen, veckans dyrbaraste del. 

24 november / Med smak av jul;

Levande ljus fladdrade i varje hörn när vi klev in genom dörren, ur högtalarna sjöng dem om julen. Jag sög in varenda del av atmosfären och kände hur julkänslorna, och kanske längtan dit, spred sig om möjligt, ännu lite mer inom mig tillsammans med mitt kanske allt för stora barnasinne som alltid återvänder denna tid på året. Därefter slog vi oss ner till dukat bord, för att sedan slå oss ner vid nästa som fylldes på efter hand. Och det var länge sedan jag skrattade så mycket - för tänk vad vi gjort mycket galet just där. Och jag har aldrig ätit en godare lussekatt i hela mitt liv, det blev de nog varse både en och tre gånger. Ha! När vi klev ut genom dörren var alltid tyst och svart, medan det i mitt huvud spelades julmusik som etsat sig fast under kvällen. 'Tänk att man får ha så fina vänner' , tänkte jag för mig själv. Det är nog vardagslyx allla dagar i veckan.  

22 november / Dödar en tant?

Jag skulle troligtvis ge tanten hjärtinfarkt om hon såg att jag nu är i fullfärd med att måla den gamla byrån jag köpte. Men som sagt; jag köpte den och nu är det jag som målar om åbäket. All white. Efter en målning till lär den passa super fint hos mig, åh-hå.


21 november / Lace;

Lace not lazy. Stay-ups kan vara den absolut hetaste surprisen att dra fram under höstklädseln. Och de av annan åsikt förstår jag mig nog inte på alls, he! Kör man på Lace får man nog inte vara speciellt lazy heller. Ha!


21 november / Insnöad idag?


Till dig som precis läste rubriken två gånger för att sedan kolla ut genom fönstret; jag menade som vanligt ingenting bokstavligt. Ha! Har totalt 'snöat in' på pamagröt med socker (numer stevia), kanel och mjölk. Detta till mitt egengjorda bröd med ägg och kaviar. Damer - kör! Och vad kunde väl passa bättre än just uttrycket 'snöat in' när vi talar gröt och går emot jul? Ibland är hon nog fyndig. Bäst att hon tar sig i kragen och möter Sara på gymmet för lite svett. Att avsluta med trevligt vore både så rätt och så fel. Ja, ni förstår nog själva. 

20 november / I don't care - i love it.Fortsätter i glittrets och silvrets tecken. Lyser väl upp vad som helst. Med skjorta, med spets, transparet och hela faderullan. Denna så kallade kofta, som jag skulle vilja avstå från att kalla den då det är ett väldigt ruggit ord som jag aldrig annars använder, var ett riktigt kap där för ett år sedan. I love it!

20 november / Diamonds.


Kanske det vidrigaste kollage mina ändå rätt blå ögon någonsin skådat. Det symboliserar inte alls den tajta klänning jag tänkt bära på årets afton, nyår. Dock summerar den mina tankegångar där stilfyllt, hollywood och glitter är ledord? Ha. Tänkte dumpa de där svarta korta dressarna för något annat i år - något mer moget är nog vad det blir? En mycket snyggare version av vad ni nu skådar. Hur tänker ni?

20 november / När man har en dålig dag;

När jag har en dålig dag, ni vet när allt känns helt fel; humör, hår och hela köret då försöker jag tänka att det säkerligen enbart är jag som anser att jag ser annorlunda ut. Dock funkar det aldrig riktigt och därefter kör jag gärna all black - då en enkel outfit men såklart utan att göra den tråkig. Tycker att bilderna ovan symboliserar en sådan outfit väl - enkelt, snyggt och ändå en gnutta annorlunda med hjälp av tröjans struktur samt bältet. Det där med att dra på sig det fulaste man har drar ju enbart ner än snäppet lägre, och det finaste man har passar väl sällan en glåmig dam. Eller hur? "Sådär lagom som vi har en förmåga att säga" - för att vi kan?

19 november / Blivit allergisk?
 
Har fallit lite för mina lite lackaktiga byxor á la Bikbok. Tycker att variation av material är SÅ rätt och inte minst hett; det utgör verkligen ett annorlunda intryck och drar upp vardagen en aning. Har kanske gått och blivit allergisk mot vanliga blå, jeans också? De är som sagt så, vanliga? Ha. Dragkedjor, guld, lack och senapsgult är väl bara snäppet bättre helt enkelt. 

18 november / När man inte är fixad själv;

vemb


När man ännu inte är iordning, när man drar omkring i en rosa mysdress och donar, då visar man sina läsare fredagens middag samt lördagens efterätt? Ha! Mat är så vackert på något vis. Och kanske är el gino något ni kära kan slänga ihop denna söndag; en bakisdag, en mysdag, en solsidan kväll framför tvn - ja, söndagen kan nog vara vad den vill. Och jag lovar er att detta förgyller den till tusen. Den där "min garderob's" kategorin dyker upp ikväll efter storstadsbesök, när damen själv inte är omfamnad av just rosa, mjuka tygbitar. 

18 november / Same same but different.


Hon är nog lik sig själv - ha! När allt hamnar i nyanser syns det allt hur allt går i samma ton. Men man ska väl vara som man är och inget annat. Obegripliga ord från ingenstans i världens, kanske gråaste, eftermiddag. En novemberdröm.