Stäng
RSS 2.0

29februari // tjuvkik.

Hektisk dag kan man säga, med inte minst ett sinnessjukt roligt avslut! Nu ligger jag hemma i min sköna säng med håret nytvättat och inpackat. Imorgon kommer ni att förstå varför - tills dess får ni sova sött ni också!


29februari // VisningÅker om några få timmar in till storstaden, med denna vackra dam, för att bli fixad och trixad på.
Ikväll ska vi gå visning á la Bikbok style. Det enda jag vet är att jag ska bära 'party outfit'. Spännande!
Vi hörs under eftermiddagen för lite vidare uppdatering & 'bakstage bilder'.


29februari // En utlandsresa?

Det bjöds på 12 grader och sol igår vilket fick mig att sprudla av sommarkänslor & dra på mig ännu en bikini till samlingen? Hoppas att jag någon gång under sommaren, som förhoppningsvis kommer bestå av jobb, får användning för denna ändå rätt fina sak. En utlandsresa till hösten kanske skulle vara på sin plats?
Det kan åtminstone jag tycka.


27februari // i-landsproblem// Och jag vill somna med solblekt hår och en brun kropp i en hotellsäng mellan vita lakan - ÅH //

Kanske har ni tröttnat på dessa utlandsbilder som dyker upp med jämna mellanrum här i bloggen? Men jag för min del tröttnar visst aldrig på att möta gågna sommarminnen i bilder. Har idag kollat igenom mängder sådana och till och med trånat efter att få bränna fötterna mot sanden på den 20meters 'långa' promenaden mellan solstolen och havet, som för min del alltid resulterar i någon slags kaotisk situation med högljudda "aj aj aj", klumpigt springande och ett ansiktsutryck som jag inte vill veta hur det ser ut. Att längta efter det enda 'hemska' på en solresa ger er kanske någon minimal förståelse för hur stor min längtan verkligen är? Och bilden - jag kan inte bestämma mig för om denna ger mig större längtan eller enbart motbjudande känslor. Saltvatten i tovigt hår, lite lagom svettig, halvt röd och uppmosad mot en solstol. HA! Men åtminstone vet jag hur jäkla bra jag mådde just i den sekunden, trots allt ovannämnt. Och ni - ni kan nog föreställa er.

Har råkat ut för ett litet i-landsproblem också. Ska som tidigarenämnt gå en liten visning på onsdag och kommer därmed att bli sminkad & uppiffad innan då med den enkla lilla uppgiften; 'ta med en egen foundation', något man tar förgivet att varenda dam har i sina ägor. Alla utom lilla jag? Lilla jag som enbart använder smink vid utgångar etcetera. Får se hur jag skall gå till väga, men det löser sig ju alltid som man brukar säga.


27februari // Pirr i magen

// Svart - Vila / Cream - JC //

Äter en tallrik gröt & analyserar dessa ovan.
Vid närmare eftertanke är de faktiskt identiska. Exakt likadant mönster på samma ställe.
Får man göra så ? Dessutom sitter jag här och är lite nervös inför denna vecka. Förväntansfull men nervös?
Och nästa vecka ska vi inte tala om? HA! Känns alltid som första gången trots att det blir fjärde.
Men ack så mycket att se fram emot. Får lite pirr i magen - bra pirr.


26februari // SpringSpring är rubriken och då syftar jag givetvis på den svenska översättningen - vår.
Fick nämligen ett litet ryck igårkväll. Började prova otaliga mängder vårkläder, klänningar, bikini etcetera.
Knåpade även ihop detta i all enkelhet och gjorde en färgglad respektive jordnära. Skulle kunna vara något som kommer sitta på min kropp en varm vårkväll vid grillen. Slarvigt&helt okej. Och på tal om rubriken "spring" - just springa för livet var nog vad mannen kunde tänka sig när min kväll gick åt till kläder. Ibland gäller det att prioritera och detta är ju faktiskt också en slags kärlek. Eller?


24februari // Virkat

 JC levererade idag, och då på hög nivå - "tro det eller ej".
Denna kom och gick inom loppet av en sekund. Dock hann jag slita åt mig en i all hast.
Vilken lycka! Något som ni också kan ha i åtanke är att vi har 20% på alla överdelar (inkl. jackor!) fram till onsdag. Ses där imorgon? 

 


23februari // TILL SALUKöpte ett par nya av dessa igår och är så lättad över att ha ett par i mina ägor då de är mina absoluta favoriter. Har haft ett par för länge sedan i strl 25 och köpte till hösten dessa ovan. Dock köpte jag dem då i en strl för stor nämligen strl 26 och har därför knappt använt dem överhuvutaget (kanske 4-5ggr), samt endast tvättat dem 1-2ggr. De ser alltså helt oanvända ut och jag tänkte med tanke på att de är för stora för mig höra om någon av er är intresserad av dessa underbara jeans (innan jag eventuellt lägger upp dem till försäljning på tradera etc)? Skriv i så fall en kommentar nedan eller maila mig på Ida_9393@hotmail.com (kan även maila tydligare bilder vid begäran).

De ser som sagt oanvända ut, vilket de näst intill är.
Köpta på Bikbok för 499kr och är av märket Never Denim vid namn 'Higher'.
Går precis över naveln (åtminstone min som jag anser sitta ganska normalhögt, ha!), stretchiga och så stuprör det kan bli.
Haha. Märks det att de är mina favoriter?

PS. Rumpan ingår ej - så oroa er inte!


23februari // Tär i mitt hjärta


Man skall leva varje dag som den sista?
Att slösa en dag på lovet till att sitta hemma tär fruktansvärt i mitt lilla hjärta.
Därmed slängde jag och mannen ihop bullar, varm oboy & köpmat för att styra mot Varamon.
Var otroligt mysigt en sådan solig dag som denna, det vill jag då understryka.
Ganska hett tips till de som sover till klockan 14 & duschar vid kvällstid.
Sånt får mig att må illa - när det händer mig vs. Ni, ni gör ju som ni vill.
Såklart!


23februari // Mitt i ingentstansBlev igår hämtad efter jobbet och fördes då i bil långt ut i ingenstans.
Blev slutligen avsläppt vid en fin liten stuga intill vattnet där det lyste av tända ljus & var färdigdukat för trerätters. Hade som alltid, med dessa fina vänner, en otroligt mysig kväll där allt mellan himmel och jord var ämnet. Avslutade kvällen i stugan, med att som vanligt, somna mellan dessa människor framför en film. Skyllde givetvis på att jag dagen till ära jobbat, då i brist på annat. Men kanske beror det på att jag tvris så med dem? Eller på att de öst i oss mat för flera dagar? He. Pensionär eller ej - man kan faktiskt bli trött av mat.


22februari // Vill njuta av er// Längtar så efter sommar & möjligheten att klä sig såhär //

Ska jobba på JC - fota för er - käka trerätters med fina vänner och möjligtvis vina lite på köpet.
Hoppas dagen flyger fram till klockan slår sex (och att ni kommer in och kikar!) och går innerligt sakta resten av kvällen. Vill hinna njuta av det fina sällskapet de ger mig. Vi ses sen!


21februari // Skärp (mig)Detta slank visst också ner bland byxor & annat.
Tycker att det är så himla snyggt. För att bryta av en annars helsvart outfit eller
kanske mixa galet tillsammans med kornblått eller grönt? Utgång eller vardag, detta kommer sitta fint.
Kanske även kan användas för att 'skärpa' mig? Går alltid lös inne på Bikbok - borde inte hållas där mer.


21februari // Higher

Dagens sysselsättning; svettats som ett djur fast bestämd att slutföra det. Tränat tänker någon? Icke. Krängt på mig nyare upplagor av favoritjeansen! Mörkblå respektive svarta. Nu känns det fint i hjärtat vill jag lova.


20februari // Slagsmål?Försöker sätta ord på något jag inte är kapabel till. Funderar på existensiella frågor? Nej.
Värt att nämna är min fredags eftermiddag, kväll & natt hos Lisa. Dansade järnet och hade så otroligt roligt med fina vänner. Fixade mig inför allt ståhej på cirka 15min? Säkerligen rekord bortsett från resultatet ovan. Ha! Ett dygn senare kastades jag runt som en liten vante i en sunkig gymnastiksal på en skola i en annan stad, ja inte var jag i slagsmål inte, det vill jag inte få er att tro. Baltränade nämnligen med trehundra andra ungdomar med samma mål som jag? Att sätta hela sex koriografier om någon månad. Ha! Gick fort som tusan denna gång, dock bra i samma benämning. Ändå avslutar jag med orden 'hur ska jag klara det här', men syftar på annat. Jag är nog mystisk - det vill jag tro.

16februari // The book of love

The book of love - Peter Gabriel

Vissa av er kanske söker i biblioteket, bland filmerna på piratebay eller andra olagliga stationer,
men ni som gjorde den minimala ansträngningen att testa spotify, youtube eller annan musikspelare fann svaret. Detta är som ni förstår en låt, en låt som ger mig maximal inspiration och som väcker konstiga men inte minst vackra känslor och nu hjälpte mig att skriva ingressen till min krönika som skall in om cirka en månad. Känslan av att vara klar med något i god tid peppar mig att köra på. Dock förblir den enbart påbörjad denna kväll, men till dig som inte kommit dit heller; står det skrivet ovan. Du kommer säkerligen att förvånas över valet.