Stäng
RSS 2.0

31januari // ya!

Numero uno - dagens sena (& underbara!) lunch.
Numero dos - 'armband' och ring i ett á la grekland

31 januari har varit en bra dag den.
# Studiebidraget rullade in på kontot
# Min favoritlunch serverades på silverfat.
# Såg & provade min promdress för första gången - exciting!
# Kikade runt på goa klädnyheter men lyckades hålla i pengarna.
# SKA se säsongens första 'Topp modell Sverige' tillsammans med bullar och bästis.


31januari // hålla min bästa vän i hand

Semla Te och världens vackraste film, Titanic, gjorde min kväll igår. Och okej, världens vackraste man också. Min man. Idag gäller det och jag håller tummarna för att mina skyhöga förväntningar överensstämmer med verkligheten. Om inte vet jag inte vad jag tar mig till. 'Att hålla min bästa vän i hand och gråta en skvätt' toppar listan just nu - men hoppet om att det inte behövs finns fortfarande kvar. Vi ses för resultat!


30januari // Visning!KÖP KÖP KÖP - FÖRST TILL KVARN!
Om cirkus en månad skall jag gå visning i Linköping då några tjejer på John Bauer har det som projektarbete. Det som visas är vårkollektioner; damerna klädda i Bikbok & herrarna i Carlings. Blev givetvis helt salig när jag hörde att det var just BB's kläder som skall visas då dem är min absoluta favorit och något jag kan stå för. Ska bli super spännande! Hoppas dessutom att ni tar tillfället i akt & avbryter vardagen med denna sköna tillställning fylld av insperation och snygga kvinnor&män (vad ni nu kan tyckas föredra!), ha! Så; sänd ett litet mail till liinneaa@live.se vid intresse så berättar hon mer.

Collegium onsdagen 29 februari kl 19.30
60:- . SES?


30januari // Alla smala svälter sig?

Alla smala svälter sig och är ohälsosama?
Detta tycks vara vad befolkningen fått om bakfoten. Ett litet uppvaknade skulle då vara på sin plats.
Läste nyligen "Blondinbellas" blogg där hon lagt upp bilder på sig själv i bikini. Har alltid tyckt att hon är fantastisk på alla sett, och tycker det fortfarande. Vilken ambitiös och vacker kvinna! Dock skrattar jag högt när jag läser de kommentarer som faller in under inlägget, åtminstone de flesta av dem, då dessa människor (medvetet eller ej) praktiskt taget klankar ner på smala (& egentligen större än bella själv!) människor och fäller kommentarer som 'äntligen får man se en helt normal tjejkropp', 'hälsosamt!' samt 'du är snygg, alla som inte tycker det kan ta sina synliga revben någon annanstans'. Samtidigt skriver dessa människor att man skall vara som man är och våga visa sig. Damn! Hör de då inte vilken enorm dubbelmoral de förmedlar? Klankar ner på smala och säger att man ska vara som man är? Är det alltså inte okej att vara smal om det är vad man är? Det finns nämligen människor som helt naturligt är det om någon råkat missa den punkten.

 Är det nu avundsjuka som lyser igenom eller har befolkningen fått inprentat i huvudet att man inte njuter av livet om man är smal? Jag skrattar ännu en gång och säger att; ALLA människor har rätt att visa sig och vara de dem är. 'Tjocka' som 'smala' och alla däremellan. Det finns människor som äter som tokar men aldrig går upp ett enda kilo. Samtidigt finns det dem som knappt kan kolla på en chockladbit utan att rusa upp i vikt direkt. Vi är alla otroligt olika och det tycker jag att vi ska lägga på minnet. Och till er som fått detta om bakfoten; Det är inte mer okej att kalla någon streck, pinne eller FÖR smal än tjock, fet, mullig etc.
Dessa ord säger ingenting om vad man tycker om en person. Så använd ord som fin och vacker för att visa vad du vill förmedla. I de andra finns det för mig inget givet budskap då alla tycker olika angående hur man "ska" se ut. Ville bara sända en liten påminnelse om det då detta händer väldigt ofta och då 'smala' glöms bort. Man kan aldrig göra alla nöjda. Så att starta med sig själv anser jag är det bästa. För mig räcker det om jag är nöjd med med mig själv. Någon annans medtycke är bara en rolig bonus. Eller vad säger Ni?
PUSS!


29januari // To die for ?Åh! De här stod och kollade på mig när jag klev in i affären idag.
Kände en enorm dragningskraft och helt plötligt satt de på mina fötter, och såg tyvärr lika perfekta ut som väntat. Till jeans, byxor, shorts, kjol. På stan, krogen och allt det där. Dessa ska bli mina någon dag under vårens vackra dagar. Först ska jag bara samla lite mod till mig, och lite pengar. Mod att ge kassöskan en hel tusenlapp och traska vidare. Det blir inte mer en dessa och en halv kebbab för studiebidraget en sådan månad. Mer räcker det liksom inte till, om man inte vill ta av lönen. Jävla skönheter!


29januari // Det känns så jäkla braÄntligen är det klart.
Fixade idag en freebra & vita skor till balerna som skall dansas.
Och just nu sitter jag överlycklig & väntar på att det ska bli måndag kl 10.00 så att jag kan
ringa balbutiken och boka tid för att prova, mäta och korrigera min klänning som jag ännu inte sett.
Håller mina små tummar för att det blir av denna vecka. Sen är det klappat och klart hela skiten och det känns?Givetvis; Otoligt bra! Angående de svarta skorna så är de bara en liten reabonus som slank ner i påsen de också. Tänkte att de kan passa en vårkväll på krogen. Låga & söta, som ombyte till de där jäkla conversen.


29januari // Stay tuned

// STAY TUNED //

Mumsat mat & shoppat två otroligt viktiga ting.
Myst med mormor & träffat på min fina morfar också.
Om en stund kommer mer - så för er som inte förstår engelska; håll er uppdaterade!


28januari // Trash & snorig näsaBlev arg och slet sönder byxorna? Inte riktigt, men trashade blev dem & då inte minst snygga.
Köpte även toppen på jobbet idag. Chockades för andra veckan i rad av en mängd underbara nyheter. Vad har det tagit åt JC? Har de fattat vinken? Kanske inte ännu, men på god väg, det är de utan tvekan. Så att kika in där under veckan skulle troligtvis inte göra er besvikna heller. Något som dock gör mig aningens besviken är min onda hals & snorgia näsa. Så medans vännerna slår klackarna i taket, slår jag mig ner i soffan och myser mig frisk. Hörde att gladiatorerna och snacks är bra för onda halsar? Ha. Hoppas på att få klackarna i taket snart jag med. Annars slår jag banne min näven i bordet. Det kan jag lova er.


25januari // den 25:e smäller det

Den 25:e smäller det sjunger den där Uggla och jag har mina skäl att hålla med till fullo.
En sovmorgon till 12.50, den där decemberlönen på kontot och alldeles för många koppar te med min fina vän!
Önskar att han kunde sjunga detsamma om 26:e, men det ser då inte lovande ut. Skolan; 8-16! Mumma?


25januari // En bh på studentdagen

Den nya headern är bara en provisorisk lösning då den tidigare
från år 2009 stampade på mina små nerver flera gånger om. Vilket ni säkert förstår, inte var det skönaste man kan tänka sig. Har dessutom hittat den perfekta mannen för att designa min blogg, ja, totalrenovera om & skrota allt vad den står för. Jag som letat så efter denna man eller kvinna i flera år, och så inser jag tillslut att han stått framför mig hela tiden. Idioti! Dock kommer denna förändring inte att ske förs om några månader. Men, när den väl sker är jag förhoppningsvis ägare till en systemkamera, lever världens bästa liv inpå studenten med baler, resor, utgångar & hela köret, vilket blir en betydligt roligare läsning för oss alla! Kan knappt bärga mig tills dessa dagar är mina. Och vad jag skall njuta när de kommer, säkert gråta en skvett när de är över.

Drömde dessutom inatt att jag hade glömt att handla skor, bh & smycken till studenten, att jag satt i bilen påväg dit i morgonfrilla & utan bh! Det värsta av allt är att mamma drömde om samma misslyckade studentdag på en och samma natt som jag. Herrejesus, må den bli bra! Ha. Kanske bör leta efter sådana detaljer innan jag glömmer? För en Bh på studentdagen - det ska jag bara ha. Det lovar jag er!


24januari // dagens bästa

Frukost; finns då inget mål om dagen som är så gott, och ingen tid på dagen då det sitter så fint med något att äta.

Har varje morgon en stor beslutsångest över vad jag ska äta. Som nu tillexempel; gröt med sylt, yoghurt med flingor, smoothie eller nyponsoppa och kex. Föll tillslut på nyponsoppa med kex, pressade apelsiner och mackor med ost och gurka, som ni kan se. Men allt är ju så-jäkla-gott! Ska nog göra ett frukosthäfte till övriga familjen, som enbart knaprar mackor dagarna i enda, och skriva en massa recept (nya som gamla) på olika varianter av frukost. Skulle inte det vara perfekt att ha? Slipper man stressa runt för att slutligen säga "äh jag tar väl bara några mackor och ett glas oboy då" - bara för att det är smidigt! Det måste ju faktiskt vara gott också, den äckliga maten står skolan så bra för...


23januari // MållösMållös är en överdrift, men det är då nära.
18.28 var inlämningsuppgiften i religion klar - efter en hel eftermiddgs kämpa kämpa.
Fast besluten om att den skulle bli klar idag och ingen annan dag struntade jag i hur trött jag var eller hur fel det emellanåt säkerligen blev. Den skulle bara bli klar och det blev den. Hann ägna kvällen åt bästis, något jag ska passa på att göra fler dagar denna vecka. Och känslan jag känner nu, när jag för första gången i hela trean (?) går in i en provfri vecka är helt obeskrivlig. Vad ska jag ta mig till? Vad gör man om dagarna? Jag har ingen aning. Men helvete vad jag ska njuta.
Lita på det kära vänner, lita på det.


22januari // Just dance
Damer Drinkar Dans
Tre D som tillsammans utgjorde en perfekt kombination.

Drack drinkar, åt chips & allt det där hos Linn. Hade dessutom så himla trevligt att vi tog bestämde oss för ett senare tåg, ett tåg vars tågtid vi chansade på och slutligen hamnade i bil. Därefter dansade vi loss på Platå natten lång. Hade så sinnessjukt kul natten igenom.

Fick mig även en 'Make by Bengtsson' innan vi drog.
Pricken över i kanske.


22januari // Välkommen, välkommen inDenna får gärna flytta in hos mig.
399:- på bikbok - värt om ni frågar mig.

Såg också en liknande i svart på Ginatricot.
Superfin! Kanske skall börja ge fröken gina en chans trots allt.
Hon har då inte legat i topp på min lista de senaste åren.


21januari // Inside iformation

Har hittat mannen som kan fixa min blogg.
Kul att han stått framför mina ögon senaste halvåret. Ibland är man för nära för att se?
Dock kommer detta inte hända förs om några månader, men jag kan vänta. No problemo.
För headern & egentligen hela bloggen som skulle vara något provisoriskt för att sedan ändras efter
cirka en vecka har nu sett ut som stryk i snart ett helt år? Ska dock försöka mig på en ny header innan
proffset kommer in och styr upp alltsammans här. Ha!

Lite inside information såhär på lördags kvällen.