Stäng
RSS 2.0

30juli // Röd solhattRöd solhatt.
Och just nu tittar du lite extra på bilden och tänker något i stil med "den där är väl knappast röd"? En poäng till dig säger jag då, för det är den absolut inte. Istället är röd solhatt vad jag just nu dricker för fulla muggar. Har dragit på mig något som känns som början på en förkylning eller liknanade vilket lett till att pappa fått shoppa loss på hälsokostbutiken dagen till ära. Och nu tänker jag bälja i mig en solhatt till, solhatt som smakar något i stil med vad lack i träslöjden luktade på högstadiet och som får mig att stå helt stilla och klökas några gånger innan jag kommit över smaken och kan ägna mig åt annan aktivitet. Den aktivitet jag tänker ägna mig åt nu är Norrköping, Hallvars glass och godishusets godis till en match i idrottsparken.

Önska mig och mitt hattande lycka till.
TACK!


28juli // baddräkt


Sneakpeak på min nya baddräkt.
Har länge velat ha en baddräkt men aldrig tagit tag i saken då jag inte velat lägga en förmögenhet på något jag inte kommer att använda sönder, då den är opraktiskt att sola i. I veckan hittade jag denna till ett pris av 'tag 2 betala för 1' och slog därmed till utan att tveka. Jag tycker att det är så jäkla snyggt på stranden & tänker använda den vid exempelvis scooteråkning, under parasollet & till höga shorts vid lunchbordet. Vad säger ni? Idiotiskt eller underbart? Ingen åsikt är fel. "Det är ett fritt land".


27juli // Hoppet är det sista som lämnar människan

Vet ni vad som är svårare att förstå sig på än en svensk utvecklingsstörd? (Menar såklart inget illa)
Jo ni damer och herrar, en norsk utvecklingsstörd, och idag hamnade jag i den situationen på jobbet. Dock förstod vi så mycket av varandra att han handlade för cirkus 4000kr (hans föräldrar var givetvis med). HA! Och när ni nu är i 'gissningstagen' kan vi väl fortsätta med vad som är värre än norrmannen? Jo jag själv. Inte ett enda inlägg på en hel vecka. Det absolut sämsta jag någonsin lyckats med sen denna bloggs skapelse.

Men vet ni?
Nu är jag ledig två dagar i rad och tänker bla visa upp resultatet av veckans shoppingturer .
Bla solhatt, baddräkt och ett par nya svarta higher denim. Låter inte allt för dumt va?
Så ge inte upp nu när ni hållt i så pass länge. För jag har hört att; 
'Hoppet är det sista som lämnar människan'.

20juli // Grillkväll

Har skrivit en lista på saker jag vill och bara måste göra innan denna sommar är slut.
Igår bockade jag av grillkväll hos Felicia? HA. Har en hel del svårare destinationer kvar och håller tummarna för att jag lyckas besöka några av dem i helgen då jag är ledig. Sökandet efter solen fortsätter.


19juli // Det är över nu

Hållt andan samtidigt som jag låtit tårarna rinna nerför kinden för att sedan känna hur de tar en genväg över hakan för att fortsätta ner på mitt bröst. Snyftat högt och tänkt att 'det är över nu'. Hållt andan igen för att sedan gråta en skvätt till. Tryckt min hand extra hårt mot din och gapat stort av häpnad.

Nyligen hemkommen från att ha sett den absolut sista Harry Potter filmen i 3D.
Och utan att ha varit något Harry Potter fan finner jag inte ord för hur underbar den var.
Se den damer och herrar, se den!


19juli // inspiration
'Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder'
Det skulle kunna vara det löjligaste och absolut dumma uttryck jag någonsin hört. Dock medför regnet utanför fönsterrutan ett stort shoppingbegär samtidigt som det får mig att kika runt på kommande höstkollektioner på nätet. Och visst, är det som på bilden ovan vi ska se ut i höst så har jag absolut ingenting att säga till om. Stilfyllt, flickligt och därmed helt underbart.


17juli // Tänk en gång till'Det finns ingen morgondag'
Visst känns den tanken både realistisk och underbar när man står på dansgolvet tillsammans med ett gäng vänner och skakar rumpa till senaste partydängan? Men jag kan säga er att den inte kändes hälften så bra när jag några få timmar senare traskade upp för att jobba. Gjorde ett halvhjärtat försök till att fräscha till mig, ett försök som säkert inte syntes överhuvudtaget. Men jag bara skrattar. Skrattar åt oss, åt det, åt allt. För min kväll var toppen och det var då värt mitt lidande på JC. Men nästa gång Ni tänker tanken 'Det finns ingen morgondag', tänk då en gång till.


17juli // Sandvik

'Ska jag skriva något om min förmåga att lova saker som aldrig blir av (här i bloggen) eller ska jag låtsas som ingenting och uppdatera inlägg på inlägg utan att ursäkta mig överhuvudtaget' är vad jag funderar över just nu, när jag sitter här nyvaken i ett svaltrum utsövd för första gången på en hel vecka. Det är också i denna stund jag inser att jag troligtvis inte behöver skriva något mer om saken då ni nu vet att jag faktiskt tänkt tanken, trots allt. Så nu och här får ni några bilder från min onsdag vid Sommen där det åts grillat och tårta i mängder för att emellanåt njutas lite vid sjön i form av ringåkning. Man skulle kunna säga att vi hade det bra, men jag väljer att avsluta här utan att säga något och behåller den tanken för mig själv med ett 'Vi ses' som slutfras. Vi ses.

 
14juli // En snabbisStressad till jobbet.
Min gårdag kommer upp senare.
Tills dess får ni bilden ovan som smakprov.
Kanske inte så smakfylld? HE.


13juli // realisationSneakpeak på kvällens 'kalasoutfit'? Mycket möjligt.
Inhandlade denna för ynka 75kr på jobbet tillsammans med yttligare en klänning och en tunika i marin stil även dem i samma prisklass.  Kanske inte kläder jag skulle tråna efter vid ordinarepris men helt klart värt för att fylla ut garderoben lite.


11juni // ponchoSvettats njutit och känt ett sting av lycka.
Det är då inte sex jag pratar om, nej ni damer och herrar, jag talar om min dag på jobbet.
Att säga att vi sprungit mellan kunder och kassa tills vi drunktnat i varandras svett skulle givetvis vara en ordentlig överdrift, men visst har vi kämpat som aldrig förr och inte minst lyckats otroligt bra, vi tre. Sålt i mängder, haft kul och skrattat åt mig själv och andra för att emellanåt ta få en gnutta energi i form av fina ord från nöjda kunder är min dag i helhet. Det låter då klyschigt men dagar som denna dör jag då inte av att jobba.Och den enda anledningen till att jag möjligtvis skulle ha svettats en liten gnutta skulle vara min nya poncho på bilden ovan. HA!

Och till er som inte kikat in på JC's sommarrea med HALVA reapriset kan jag berätta att ni missar något.
Att säga 'jag handlar inte där' funkar inte just nu. För en Levis tisha för 75kr (guys), en klänning för dryga femtiolappen tackar eller jeans för cirkus 100kr tackar man inte nej till.
"Inte ens jag".


9juli // Det verkar inte lättare

'juni juli augusti - allting verkar lättare då'
sjunger Gyllne tider och jag skrattar åt ordet "verkar" och tänker att det gör det alls inte.
Det verkar inte, det är det.


6juni // Uppskatta varandra


        


Bilder: från en del av min surprise på vår ett års dag 2010
                                                                     
När min man steg upp tidigt för att jobba möttes han av en söt liten kärleksförklaring i badrummet. En ganska bra start på dagen om jag får säga det själv. Och när han sedan arbetade häcken av sig på BT gjorde jag det på hemmaplan. Sedan smög jag hem till honom innan han slutat och fyllde hans rum med rosenblad lagda i olika mönster, present, kort och bakverk för att sedan gömma mig bakom dörren till hans rum. Så när han senare på dagen störtade in där trött och svettig efter en jobbdag hoppade jag fram i ett 'Hallå älskling' med ett stort leende på läpparna. Han var nog rätt chockad samtidigt som han antagligen blivit van vid sånthär romantiskt trams under åren vi delat. Men jag tänker då inte sluta, det är sån jag är & jag tycker att man skall visa att man uppskattar varandra lite extra ibland. Kvällen avslutades med bio, en del av mitt lilla surprise maraton. Sedan var det slut på överraskningar och vi somnade sött i min säng. Dock satt den där häcken jag trodde att jag jobbat av mig under dagen fortfarande kvar. Snoopet? HA.


5juni // Bär

'Hur bär hon sig åt?'
Ja det kan man då frågade sig.
Och kanske var det passande att hon plockade just bär? HA!


4juli // Vaknade på en buss


"Att fota eller upplysa pojkvännen om vågen - Ibland gäller det att prioritera"

Vaknade på en buss i gryningen.
När jag slog upp ögonen hade det hunnit bli ljust utanför fönsterrutan där jag satt, på en plats jag aldrig förut skådat. Jag kunde inte låta bli att utbrista något i stil med 'jävlar vad ljust det blivit' och upptäckte i samma ögonblick att alla runt omkring mig sov. Förskräckt sjönk jag ner i sätet samtidigt som jag försäkrade mig om att jag inte väckt någon med min galenskap.
Från fläkten blåste det kyligt och jag kunde se hur håret reste sig på mina armar. Förbrilt letade jag efter en knapp för avstängning, men fick slutligen nöja mig med min minimala, transparanta tröja. Kanske var det de sämsta täcke jag någonsin försökt värma mig med, men det struntade jag i just då. Det fanns så mycket annat fint att tänka på. Bakom bergen kunde jag se hur solen reste sig från en skön natts sömn medan havet, på andra sidan om mig, slog mot stranden i ett försök att få den att vakna. Jag vet inte hur den lyckades, men bredvid mig vaknade Du till liv. Du log mot mig och jag gjorde ett försök till att behärskat le tillbaka. Mitt misslyckande resulterade i att jag visade dig varenda tand i min mun. Jag ville skratta av lycka, men lyckades hålla mig därifrån. Och samtidigt som solen träffade mina ögon, tvingade mig att blunda, kysste du mig. När jag slog upp ögonen hade det hunnit bli ljust utanför fönsterrutan där jag satt, på en plats jag aldrig förut skådat och jag kunde inte låta bli att utbrista något i stil med;
'Vi är framme nuu'.

Min morgon för exakt ett år sedan, i Turkiet.
Idag när jag vakndade var det ensam i min säng till en himmel färgad i en alldeles grå nyans.