Stäng
RSS 2.0

31augusti // Dött av'Vet knappt vad jag heter', är de det bästa sättet att förklara hur trött jag är just nu?
Dessutom har jag sedan en vecka bestämt att just denna dag skall jag ut på en rejäl promenad med en fin vän.Så enormt lägligt kan man tycka? MEN. Jag längtar då givetvis efter en lång pratstund, och lite frisk luft har ju ingen dött av? Håll tummarna för att jag inte blir den första.


30augusti // Bäst i garderobenTjuvkik på min nya skönhet.
 En skönhet som får mig att vilja slänga på mig en kolsvart partyoutfit och låta väskan göra sitt.
Men det mina vänner tänker jag, efter helgens bravader, låta vänta. Istället planerar jag nu att krypa ner i sängen för att för första gången kolla in 'Kung Fu Panda 2'. Och den där partyoutfiten det talades om? Den gör sig nog bäst i garderoben medan jag intar mysdressen.

Vi hörs.


29augusti // Ordet 'lovar'Inte så aktiv - kanske är det vad man kan kalla mig?

Frågan är vad jag egentligen är aktiv i?
Inte rör jag på mig även om jag borde, inte pluggar jag ordentligt heller & skriver för er? Ja, det ska vi väl inte tala om. Dock är det faktiskt så att jag ängnat en del av denna måndagskväll, "sista måndagsklubben för säsongen kvällen", till en av dessa saker, nämnligen företagsekonomi. Kräks upp lite galla när jag tänker på hur hemskt det faktiskt låter, men kommer förhoppningsvis att möta en utvilad och nykter tjej i spegeln imorgon och tänka att 'oavsett hur provet går försökte jag åtminstone'. För enbart det faktum att jag faktiskt tänkt klart och prioriterat det som är viktigt känns som en rejäl vinst. Därefter kan företagsekonomi slänga sig i väggen för en stund.

PS. Jag tänker inte använda mig av ordet 'lovar', men min tanke är att jag ska bättra mig angående skrivandet och dessutom visa er vad jag plockat ut på JC, slösas otaliga pengar på den senaste veckan & tro det eller ej, fyndat! Vi ses imorgon, bakfulla, utvilade eller enbart trötta? På livet eller företagsekonomi? Jag väljer det sistnämnda.


26augusti // Helt slut


"Just där, just nu"

Ni kanske tror att jag är död? Inte än.
Har fart runt hela dagen och är just nu helt slut.
Så vad gör jag? Jo ni. Jag slänger mig i duschen, fräshar till mig
och inväntar därefter fina flickor för att ladda utgång i form av middag och vin.
Sova och plugga får jag göra en annan dag? SÅ dumt Ida.

Slänger upp lite bilder och annat sen.
Just nu är jag enbart stressad.


23augusti // SenapsgulSenapsgul.
Har spenderat pengar så det står härliga till.
Dels på detta linne. Fick ett samtal från en vän när jag shoppade igår eftermiddag.
- MK ikväll? Och jag grabbade tag i skönheten framför mig på stört, redo för hemfärd. 

Dessutom har jag tagit ut en hel outfit från jobbet idag, däribland ett par superhöga jeans, 'Sky' i mörkblå färg.Och för er som tror att ni slipper se dem, glöm de. Jag tänker då visa upp dem senare & smyger även in ett oskyldigt ; Vi har fram till 31a augusti 20% på dem (och alla andra crockerjeans) samt andra goa höstnyheter. Kika gärna in, jag jobbar ändå inte. HA-HA.


20augusti // På sista versenMycket riktigt; jag grät floder till filmen igår. Kände hur hela mitt ansikte rent av knölade ihop sig till ett litet russin och höll därefter emot av hela mitt hjärta för att inte snyfta och hulka högt och ljudligt över hela salongen. Dock hörde jag hur det snyftades runt omkring mig samtidigt som jag torkade tårar från hela ansiktet och därmed drog bort all min flagande solbränna som de senaste dagarna har sjungit lite på sista versen. Filmen var makalös, precis så som jag tänkt mig och om möjligt snäppet bättre än så. Det första jag sa när jag kom ut var, igen! Som ett litet barn som åkt karusell för första gången? Och kanske var det precis vad jag såg ut som när jag travade ut i stadens vimmel med rödsprängda ögon och kinder fyllda min torkade tårar. Men till skillnad från majoriteten runt omkring mig såg jag ut på detta sett av annan orsak än de och jag tänker inte ändra uppfattning för de. Igen - igen!

Och för er som tänker något i stil med 'varför i helvetet ser jag en rumpa över dataskärmen' så kan jag meddela att det är just på grund av att hon köpt sig ett sprillans nytt exemplar av sina underbara favoritjeans. Ett par jeans som hon både tvättade och drog sönder inom loppet av några månader. Men här är de; Skinny & inte minst skyhöga. Vad de kommer ifrån tänker jag dock inte säga, för att göra reklam för något annat än mitt JC händer väl inte i denna blogg? Ironi.


19augusti // Kommer att gråta floderLite mer Kreta såhär i den svenska 'sommarvärmen'.
Och vad kunde vara bättre än att ta med sig en påse godis och en fin vän till storstaden för lite bio en regnig kväll som denna? Nej just det. Det är just därför precis vad jag tänker göra. Packar även ner en näsduk eller två. För jag vet att jag kommer att gråta floder till denna film av erfarenhet efter att läst boken ; jag saknar dig, jag saknar dig som är vad filmen är baserad på. Så mina vänner, är ni i staden ikväll ta då med ett paraply. Regn eller ej? Mina tårar räcker nog gott för att fylla dessa små kullerstensgator.


19augusti // Converse-brudVita - rosa - svarta och slutligen röda.
Ändå fortsätter jag att påstå att jag inte är någon 'converse-brud'.
För det är jag ju faktiskt inte, egentligen.


17augusti // "Smakprov"

Smakprov - Är det vad man kallar hela 14bilder? Jag är osäker.
Har klivit upp varje morgon, slängt på mig en bikini & gått ner för att äta en fet frukost i hotellets buffé.
Har enbart rört mig mellan solstolen, havet & snackbaren dagtid (även resturangen vid lunch). Har njutit till tusen varje sekund, levt livet. Har av en ren tillfällighet, slump, ja kalla det vad ni vill träffat på en person jag mötte på Cypern för några år sedan och därmed tappat hakan av förvåning (och glädje). Dansat limbo har jag också gjort, inför hotellets alla gäster, ja inte utan lite tjat då. Det var först när jag hörde mitt namn (& min mans) och en rad övertygande ord dåna ut genom högtalarna inför all publik som jag gav med mig. Fick därefter ett ironiskt smeknamn och en himla massa uppmärksamhet av showartisterna resten av veckan, ja till och med sjunga inför alla. HA! Jag har haft kul och dessutom fått en massa kvalitetstid tillsammans med min man & min familj, då de sistnämnda inte hänt alldeles för mycket denna sommar med tanke på att vi jobbat om vartannat. Så; efter en massa onödigt babblande, här kommer mitt s.k smakprov från Gerani, Kreta.Min man ristade in detta i ett träd någonstans uppe i bergen mellan Elafonissi och Chania, något ni kan kika på om ni har vägarna förbi, ha.
15augusti // Tårar av ångestHemma i Sverige - Lite blondare, lite brunare & några få kilo tyngre, precis som utlovat.
Lämnade inatt ett varmt och underbart Kreta för ett regnigt Sverige. Med ett tomt huvud och en stor klump i halsen, som om hjärnan blivit en deg för att sedan falla rakt ner i min strupe. Jag har haft en helt fantastisk vecka och att komma hem känns hemskt. Ingen värme, ingen sol & det enda saltvatten jag har tillgång till skulle möjligtvis vara mina tårar som fallit av ångest.

Om några timmar när jag sovit, samlat mig & ätit lite skall jag plocka ut några av mina cirka tusen sommarbilder för er. Vi ses då!


6augusti // På återseendeVäskan gapar tom, mp3:n likaså (ja, jag har fortfarande en sådan) & jag sitter med orakade ben i soffan.
Det märks att jag ikväll sätter mig i bilen mot Landvetter med slutdestination varmare breddgrader? HA. Väl hemma kommer jag att bjuda er på drinkar, solnedgångar, stränder och brunbrända ben. Vi ses om en vecka. Lite blondare, lite brunare och sannerligen ett par kilo tyngre? På återseende mina vänner, på återseende.


3augusti // Woho

Idag åker jag ner och jobbar min 'sista' dag på JC, åtminstone för 1,5 vecka framåt.
Känns såklart otroligt skönt med lite semester. Dessutom fick vi ett mail igår, ett mail som fick mitt hjärta att slå några slag extra och vilja skrika något i stil med "woho!" (vilket såklart skulle låtit otroligt fånigt). Vår butik var nämnligen en av vinnarna i en försäljningstävling där priset för dem som jobbat 17/h i snitt i veckan mellan v. 23-30 skall få ta ut kläder till ett försäljningsvärde av 2000kr/person. Började såklart att räkna som en tok på hur många timmar jag jobbat & fick det till exakto 17. Räknade igen och fick över 18. I vilket fall ser det ut som om jag är en av dem som får shoppaloss till hösten. Inte helt fel va? Och medans hälften av er ligger i solen och har det skönt tillhör jag den andra hälften som nu åker ner och ställer mig i butiken tills ikväll. Men vem vet, kanske finns det fler tävlingar att vinna? HE. Vi ses.


2augusti // KyprosKypros noll nio - ack så vackert
"I väntan på att den svenska sommaren skall börja"