Stäng
RSS 2.0

31mars // lycklig tjej.

Spatserar runt i en storstad & bara ler ändå upp till öronen medan pappa inhandlar något så jäkla fett till mig. Ska få det när jag fyller - så vad det är berättar jag exakt om en vecka från och med imorgon. För då mina vänner blir hon minsann nitton år, vad nu det kan innebära.


30mars // Det finns saker jag saknar;









'Typ när vi var nakna.'



30mars // Bättre sent än aldrig?









BLACK AND WHITE
Fredag, klingar inte veckans sista dag otroligt fint i era öron också?
Solen skiner, studiebidraget har hoppat in på kontot och jag går på långhelg såhär veckan innan lov. Inviger därmed min shortsdress som jag köpte för en evighet sedan. Men som man brukar säga; 'Bättre sent än aldrig' ?


29mars // Food.







Följde med pappsen & handlade igår, vilket kanske kan tyckas hjälpsamt?
Men oftast när jag säger 'jag kan följa med och handla' så får jag en stor suck till svar. För vid det här laget vet han att 'följa med och handla' enbart betyder 'så att jag kan plocka i alla godsaker jag vill ha'. He! Detta var alltså precis vad jag gjorde igår, vilket resulterade i en otroligt mumsig frukost idag. Och med kyl & skafferi fyllt av olika sorters flingor, mûssli, bröd, pålägg & frukt längtar jag redan efter morgondagens frukost, trots dagens "mellis" (ja jag kallar det så fortfarande!). Skulle nog trycka dit måltiden frukost på en första plats bland måltider. Dock kan jag inte riktigt bestämma mig. För vad slår egentligen en riktigt mumsig middag? Grillat kött, pommes & bearneise sås? Hoppas att jag inte gjorde någon hungrig nu - såhär vid middagstid.


29mars // Happy hour?

Fick tillbaka på skatten, en hel jäkla del.
Fick bra resultat på matte c provet som jag så vackert fasade för.
Fyller år om cirka en vecka, då med två dagar till kryssningen & exakt två månader till studenten.
Önskar att jag kunde fylla i med 'fast anställning & miljonvinst på lotto' men sådan tur har hon väl aldrig.
Svårt att vinna om man aldrig spelar? Detta faktum gäller nog i tusen situationer i livet. Pengar som relationer.
Det är nog värt att kämpa lite. Det kan ju faktiskt löna sig - någon gång!


28mars // Du är inte rolig alls.







Att fånga maken på bild var lättare sagt än gjort. Men det är alltid värt att försöka?
Gårdagen var så rolig så. Spatserade runt där, hängde med lite goa människor & ÅT. Ha!
Att jag skriver just åt med stora bokstäver beror såklart på något & i det här fallet detta faktum; Kanske
borde de veta bättre, men att ställa fram ätbara ting när jag är i närheten är liksom inte jordens smartaste drag.Slängde mig såklart över det som serverades där nere, mat som dricka, och lyckades därmed få bort allt fint läppstift som tagit cirkus 15 min att kleta på, då lagom till visningsomgång nummer två. Haha! Kan inte låta bli att småle åt mig själv och tänka 'skön tjej'. För att åstadkomma en sådan sak är nog typiskt mig kan jag tro.Men vad skulle man göra utan mat liksom? Svälta tänker någon snabbt som svar på min retoriska fråga? Och jag tänker tillbaka att 'där var du inte rolig alls'. He.

En fotograf var kvällen till ära anlitad att fota - och om dessa bilder finns tillgängliga framöver ska jag dela dem med er. Vi får helt enkelt se vad som händer och sker. Vi ses!


27mars // sneak.



Ger er en kik på kvällens make gjord av en av damerna på kicks! Blev super nöjd. Tycker verkligen att hon gjorde ett kanon jobb, och formulerar mig med det typiskt svenska ordet; "lagom". Mer om allt detta när jag kommer hem igen - är fortfarande kvar här & ska upp ännu en gång snart. Exciting!!

 


26mars // Modevisning





Min dag imorgon, en helt vanlig tisdag? Shoot;
Har visst glömt en liten detalj här i bloggen, en minimal grej som nu är försent att köpa biljetter till - ursäkta!
Imorgon ska nämligen jag, tillsammans med 55 andra 'modeller' (för en dag. Ha!) gå en visning i stadens lilla galleria. I stort sett alla butiket medverkar, vilket medför att det blir stor variation på kläder & dylikt. Dessutom skall en väldigt skön dam stå för underhållning i form av showande och sång med hög kapacitet. Kommer nog bli toppen kan jag tro. Publiken som består av de över 18 år kommer att serveras allt detta i kombination med drickbart & en bit mat. Låter väl trevligt va? Själv ska jag (helt oväntat!) visa två outfits från JC, då en jeans och en mer partyliknande, färgsprakande sak. Dessutom har jag fått äran att bli sminkad på Kicks innan. Vet inte riktigt vad som väntar mig, men jag hoppas att det kan falla mig i smaken, även om det inte är det viktiga. Vad allt detta resulterar i återstår att se. Tills dess kanske en och annan nysminkad tjej dyker upp här.Den som håller sig uppdaterad märker?

PS. Ska även gå i skor från den nyöppnade butiken "Magniffico" där skorna ovan kommer ifrån.
Inhandlade dem som en helt okej vardagssko. Lagom klack & fräsh brun färg. Det duger till damen.


26mars // Tragiskt?





Lite fruktsallad & mellanmål i det fina vädret som det pratas om.
Kan passa på att inflika att det ska bli minusgrader och snö nästa vecka (enligt YR).
Vad pessimistisk hon är tänkte någon där, men till dig höjer jag rösten och understryker med ordet 'realistisk'.
Man blir liksom inte lika besviken då? Det är åtminstone vad ja intalar mig. Tänk vad besviken du blir om du springer runt och hoppar av längtan på nästa veckas sol som resulterar i snö? Medan jag förväntar mig snö, och inträffar det så tänker jag 'vad var det jag sa' och blir det istället sol får jag chansen att bli sådär överlyckligt tagen av det. Ha! Lite ironi förgyller väl vardagen. Ta inte så hårt på mig, mina ord.
"Inte i sånna här sammanhang."


25mars // "Blogg-rape" ?



Chill outfit.
Simpelt och pojkigt möter färg i kombination med kvinnligt? Mjo.
Skulle kunna berätta något förvånansvärt, något som skulle få er att ana att allt inte står rätt till, att någon "blogg-rapat" (hur stavar man till det egentligen?) mig och när ni inser att det inte är sant, rita kors i taket? Och vem vill egentligen ha ett kort i sitt vita tak? Nej just det, då blir inte mamma glad kan jag lova. Därmed håller jag tillbaka och skvallarar enbart om att jag snurrat runt i vals tills det att jag nästan kräkts - på riktigt. 'Sju runt höger, två fram, sju runt vänster, två fram, sju runt höger, två fram, sju runt vänst..' Ja ni fattar. Därefter är man inte så katig som man skulle kunna tro. Det är jag nog få några hundra intyganden på.


24mars // välkomna



Hej & välkomna in i mitt liv.
Hävdar med mitt sjätte par att jag fortfarande inte är en 'conversebrud'. Men de sitter fint. Fint till bruna ben & shorts. Och allt annat smått och gott också för den delen. Men en conversebrud, det blir jag aldrig.

 


23mars // Omberg











Vandrade idag upp till ett soligt Omberg tillsammans med dessa damer & allt ätbart man kan
tänka sig. Satt platt på rumpan i cirkus fyra timmar och pratade om allt mellan himmel & jord tills
det att solen började sjunka ner över vattnet och endast några fjuttiga kakor återstod. Denna eftermiddag trampade då de flesta andra på tårna och på frågan om jag tänker åka dit i sommar och kika på solnedgången svarar jag; 'Definitivt'. Otroligt vackert signerat Ida 65+? Ha. Men det var så - jäkla vackert.
Lägger inte till ordet fridfullt då det möjligtvis skulle höja min ålder till 75+.


23mars // en kyss tack



Inte fått en endaste liten puss på över en vecka.
Men sent ikväll, ja kanske rent av inatt skall jag allt få pussas.
Nästan glömt hur det känns. Men någonstans inom mig lever vetskapen
om att det är helt underbart. Vi ses när jag tröttnat på det där. Ha!


22mars // Svängig lönehelg;



In action - och det är precis vad jag förväntas vara imorgon.
Bergsbestigning & fika i all ära. Och så sällskap av högsta kvalité.
Lite sol kanske kunde vara på sin plats också? Dock inte som ovan.
Låter som en jäkla svängig lönehelg? Ha. Man behöver dem också.


22mars // Face Stockholm









Var idag på Face Stockholm, för "Make up rådgivning", tillsammans med min Linnea.
Fick mig en kvällsmake som satt som handen i handsken. Tycker verkligen att hon lyssnade
på mina önskemål och gav mig en riktigt fin make. Super nöjd! Fick en lätt sotning med ljusare nyanser samt en shimrigare, blöt eyeliner & i övrigt en väldigt naturlig make. På läpparna fick jag ett stift i en krämig ljusröd nyans, kallat "Success" - ett namn jag instämmer på. Dock hann det försvinna inför bilden ovan, men jag lovar er att det kommer att dyka upp på mina läppar igen efter min födelsedag. Ha! Annars får jag bannemig ta saken i egna händer. Rekomenderar i övrigt Make up rådgivning. Hon tog sig verkligen tid & gav jätte bra tips angående färger och tekniker. Dessutom fick vi plocka med oss produkter för trehundra kronor. 'Ya' tänker man kanske då? Men det räckte knappt och jämt till en blöt eyeliner. Må den vara jäkligt bra - annars blir jag nog lite sur.

Damen, mitt fina sällskap, blev så fin så & det käkade vi lite kebbab på.
Lyckligt lottad som har en sån fin vän & släkting.