Stäng
RSS 2.0

30 april / Summer sweets.

Kanske kan vi kalla även detta för just sneak? Att fota sommar inomhus, stressad & ensam en tisdagsmorgon är inte enkelt. Men - jag gjorde ett försök & ovan skådar ni den nya toppen. Tillsvidare får den bäras till höga, svarta superflex och bruna detaljer, tillsvidare.


30 april / Peanut butter me up."Peanut butter me up" - Och jag talar givetvis inte om glass till frukost & innan träning, utan en stor kolhydratsbomb tillsammans med världens bästa form av protein och fetter (enligt mina smaklökar), el peanut butter. Ha! Det liksom 'peanut butters me up' när det förgyller min mage såhär på morgonen, till mellis eller till kvällsmålet. Dock verkar min hy inte vara dess bästa kompis. Hm. 'Hoppas jag har fel om den saken och äter lite till'. 

29 april / Anonym.

I vimmlet av tusentals människor, i vimlet av människor påväg iväg. Bort, hem, hem, bort? I vimlet, sorlet av röster, dunkande hjärtan, väsen, ännu fler röster. Prat, skratt, fniss och oljud. Liv! Och alla skyndar de förbi i samma takt, i hej hallå, i stress, i lugn. Med uppsikt, med insikt. Och hon påminner sig själv, inser det faktum, att hon inte ens registrerar deras ansikten längre. Kanske återkommer de snarast, kanske inte - själv har hon ingen aning. I vimmlet av tusentals människor är hon en. Där det hörs skratt och skrik, där, där och då hör hon sig själv bli ett med dem, i skrattet? Skratt, fniss och en mängd ord med skälvande glädje, kanske till och med sprudlande? Och inuti, så lätt, så tom. Som om någon skrapat med en hacka för att tömma henne på sitt inre. Kanske ekar skrattet där i, kanske faller det platt till botten? I vimlet av tusentals människor - där bara är man, en individ i mängden. Oregisterad och anonym? Bara en av alla."För flera kan man ju sällan vara"

29 april / Sneaky.Sneak medans jag jobbar. Denna skall matchas med bar mage och höga levis 501 - det ses vi för senare.

27 april / issue 1.3


När jag skulle sova i förrgår kväll, bäddade upp och kröp ner skådade jag plötsligt ett paket, liggandes på min stora byrå. Seriöst familjen? En av mina två klänningar har anlänt dagen till ära och ni slänger in paketet under absolut tystnad? Ha. Denna skönhet är min såkallade "plan B" i väntan på numero dos. Den var absolut helt okej. "Med förhoppningar om att fint folk alltid kommer lite sent, i detta fall klänningar" . 


27 april / Recept.Varför inte kavla upp ärmarna för att slänga ihop lite härligt morotsbröd åt partnern, vännerna, familjen eller varför inte just för DIG och ingen annan, denna lördagsmorgon? Jag levererar nu det efterfrågade receptet, levererar ni produkten? He. Anser själv att det är värt att slänga ihop dubbel sats när man ändå är igång då det blir väldigt få samt är väldigt smaskigt. Kanske vill ni testa först eller så bara kör ni? Berätta gärna vad ni tyckte om brödet, om ni testar. Absolut en grym frukost fylld med ägg & kaviar eller kalkon, tomat och gurka tillsammans med en stor kopp te, varm chocklad? Och så lite kvarg&hallon/yoghurt med mûsli intill - nom nom. Lördagsbjudningen är räddad? Därmed också dagen. En bra start är för mig A & O . Fulladdad för morgonens japanska träning & kvällens jobb? Ha.

26 april / Dum kombination?. Levis ¤ Lotion ¤ Löning .
Längtar efter Levis, latade mig i lotion igår i solskenet samt log åt löning idag? Ha. Allt för att det skulle börja på en och samma bokstav? Vädret vänder tvärt dag för dag och jag likaså? Internet har legat nere och jag har arbetat både på just arbetet och med nästa helgs projekt hemma. Ni skall få? Uppdatering, blazer, recept, nyheter och inspiration. Behöver bara slå mig själv i röven & försöka dra ur tummen? He. Dum kombination.

25 april / Spring.


Har låtit solen lysa på mig ute på terassen, låtit den färga mig en nyans genom solkrämen. Blundat, dragit in doften av kokos och värme från min kropp, njutit lite. Nu ställer jag dock tvärt om för kvällens arbete, lägger fokus på "Hej hej" och att slänga varor till höger och vänster. Ha! Med längtan efter ännu en högre grad av vår ute, med längtan efter att få svassa omkring som ovan. Med blommor i håret och glädje i bröstet? Ungefär så - ack så klyschigt mina damer och herrar. (Internet har legat nere idag & gör fortfarande, därav dålig uppdatering). 

24 april / Hälsosamt morotsbröd.
Igår tog jag mig själv i kragen och bakade morotsbrödet som legat ute på vackra fröken Rustas blogg i veckor. Enkelt, otroligt gott och samtidigt hälsosamt - Hur skulle man kunna tacka nej? Slängde även ihop min egen granola när jag ändå var igång, vilket resulterade i mellanmålet ovan x3 och att satsen bröd som blev cirkus åtta stycken frallor nästan var helt slut efter en halvtimma. Ha! Att det inte är något fel på hennes aptit konstaterades nog för länge sedan, men att det inte var det på brödet, konstaterades där och då - med råge. Är ni också lite baksugna när solen gömmer sig bakom molnen titt som tätt? Hoja till så slänger jag upp receptet/recepten. 

23 april / Dress to impress.Slänger upp en bild på en gammal kär vän, en skolavslutningsklänning, något jag svettats i både i Greklandet och på Cypern, något som sitter som en smäck men som inte är vad jag söker denna kväll. Letar nämligen klänning under rubriken ovan vilket var lättare sagt än gjort. Vad ska jag ta mig till? Tänk att detta förbrila letande plötligt kan förstoras upp och kännas som ett världsproblem. Ha, stört löjligt? Och samtidigt så viktigt just i detta nu. Ni skall om cirkus en vecka få veta vad denna, ännu inte hittade skönhet, skall användas till. När jag hittar den, för det ska jag? Ikväll hinner jag inte riktigt med mig själv - imorgon väntar ett smaskigt inlägg på något hälsosamt, nybakat, på er strax efter 07 - stay tuned! Fina ni. 

23 april / Utseende är inte allt.


Att lägga upp pannkakor och tillbehör på olika sätt räcker gott och väl som variation till frukost? Ha. Jag vet, jag skall ge upp mina pannkakor och förnya mig lite men just nu är jag totalt fast. Kör pannkakor 99% och slänger in en och annan gröt emellan. Det sitter väl inte någon därute som ännu inte testat kombinationen ovan? Ovan körde jag en banan och två äggvitor - därav blev de så fula. Men utseende är inte allt mina vänner - insidan, den var då underbar. 

22 april / Pink lady.

Förra årets favorit bleknar nu i bikinilådan intill årets tre nya skönheter. Tvekar lite, skall jag visa er VS, ska jag hålla dem för mig själv tills säsongen är igång? Det absolut tråkigaste är ju att se någon i likadan bikini på stranden, eller hur? Nog får man räkna med det om man köper den en populär ifrån kedjorna, men inte nu? Denna inhandlade jag för en ynka peng förra våren och nog har den inte enbart bleknat intill VS, utan också bokstavligt, på mitt soliga Kypros . 

22 april / Lazy.

Lazy är rubriken och nog vet hon också att det inte är det engelska ordet för just spets. Syftar givetvis på dagens såkallade 'mode', lat. Har arbetat heldag med halvöppna ögon, ha! Idag är jag trött & då tänker jag låta kroppen vila fullt ut - ingen träning, inga måsten och så skjuts ner i soffan med god mat. Kanske vaknar hon då pigg och glad imorgon? I lace men inte ett dugg lazy? He. 

21 april / Roses are red & strawberries pink?'Roses are red & strawberries pink' - Icke. Rosa rosor & röda jordgubbar står nu framdukat intill tända ljus och en väntande film. Det är söndagsmys idag, söndagsmys i hennes säng tillsammans med en snygg man, då efter en solig dag på altanan. Kanske saknas enbart ett glas champange? He. Helt underbart, det är nog ett uttryck som idag passar alldeles utmärkt? 

21 april / Bara vara.
Söndag, sol och sen lunch? Enbart för att få allting att börja på just S. Låter ledighet vara ledordet denna dag och far mot mannen för att ta vara på just den där solen med lunch i magen. Lunch á la ovan. Mycket fint en söndag som denna. Idag skall jag bara vara - vara med honom.