Stäng
RSS 2.0

31juli // Vi kallar det dream team.Enchiladas á la Bengtsson i kombination med Wallander satt där det skulle igårkväll.
Idag knaprar jag i mig de minst lika goda resterna, tar vara på några minuters sol & jobbar sedan lite.
Vi ses senare - efter att vi ännu en dag dubblar försäljningen på jobbet? Mja, vi är rätt bra.

31juli // En annan del av henne.
Jag hade förälskat mig i dig redan då, blott ett barn. "Vad visste hon?", jag kunde höra deras bittra funderingar, som om de visste allt och jag skrattade nog lika mycket åt dem, som de åt mig - jag visste nog. Och varje gång du gick var jag lika trasig som innan du kom, ett vrak? Jag fortsatte  att fråga mig själv om de ynka sekunderna av tillfredställelse var värd den enorma dos av smärta som i repris infann sig i min lilla kropp varje gång du gick. Men aldrig någonsin lät jag tankarna leka färdigt, rädd för att inse att svaret troligtvis var nej? Jag tog ännu en klunk avslagen läsk ur ditt glas. Antar att vi var lika övergivna och avslagna båda två? Jag skämdes nog. Kände hur det hettade om kinderna när jag tänkte på vad som skulle hända om du såg mig såhär. Blott ett barn, upp över öronen förälskad, redo att kämpa för att vinna. "Vad visste hon" ? Tillräckligt mycket. Det är nog uppenbart. Och jag skrattar åt er, jag visste nog.

31juli // En hemlighet kvar;Jag skulle kunna starta upp med en stor ursäkt för min ogiltiga frånvaro, men tillsammans med rädslan för att det skulle kunna sluta i en sämre novell, lyfter jag endast pennan för att genast lägga tillbaka den igen, utan ett ynka ord skrivet. Mitt liv har rullat likt ett hamsterhjul medan jag arbetat, träffat mina närmsta, besökt liseberg samt druckit några glas för mycket på den där gatan i storstaden. Ha! Och nu startar tösen upp med en inte så genomarbetad samt osminkad bild på sitt eget jag? Vilken dunder start mina damer och herrar. Och med denna dunderstart följer också en av två sköna händelser i mitt liv, den ena vilken jag behåller för mig själv sådär en vecka till medans jag avslöjar att Cypern väntar på mig denna bleka och ack så kalla, svenska sommar. Vad sägs om lite sandstrand, drinkar & solbrun hy här i bloggen inom några veckor? I mina öron låter det så fint det bara kan. Agree? 

22juli // Imagine.Kommit till insikt med att de där tusen kronorna var en sorts investering. Idag invigde jag mitt andra par, då tillsammans med en inbakad fläta. Har nog fått för mig att det är lite små sött till en något traschig outfit. Men, jag får ju för mig så mycket jag?

 


20juli // If happy ever after still exist.


Skulle kunna köra klyshor på klyshor som 'Just idag är jag stark, just idag mår jag bra', men väljer att avstå på grund av det faktum att det är just klyshigt. Men att jag svävade fram den där gårdagen tänker jag inte sticka under stolen med. Varför tänker ni? Och jag ler triumferande tillbaka.I vanlig ordning tänker hemlighetsfulla jag inte slänga orden omkring sig, det skulle inte vara likt mig, och dessutom skulle det inte vara roligt alls! Istället fortsätter jag att le sådär irriterande & pressar ihop läpparna för att inte uttala orden. Ni kommer få se, det får ni alltid; när dagen är här. Sysselsätt er istället med att kika in på vår superrea. Halva reapriset på mer än halva butiken, då även badkläder & märkesjeans detta år. Så ringar för 12 kronor, solglasögon för 24 & snygga levis & Lee för ca 250 spänn - vi måste bara ses en dag som denna? Ha!

19juli // Att vara motsatsen?En av de godare sommarluncherna - gärna med rostbiff istället för kassler.
Svalt, enkelt & mättande om man äter det gånger två. Men inte fotar jag en överfull, osmaklig tallrik mat?
Nej, det är väl såhär portionerna i bloggvärlden ser ut. Kanske bör man lägga upp en på verkligheten också. Tänkte faktiskt fota min varma oboy samt hönekaka med ost imorse bara för att? Ja, just för att man inte fotar en sådan 'o-fancy' frukost i denna värld egentligen.
"Tänk att det kan vara så roligt att göra tvärtom" 

17juli // Väst fast öst.En dag i Västervik med stadsmys, strandhäng, äventyrsgolf & pizza trampade många andra lediga dagar på tårna må jag säga. Och damen med den välkända repliken 'jag vill göra något' lutar sig nöjd tillbaka i bilen. Ha!


15juli // Snus.


Söndagsdam. Osminkat och sådär relaxed som bara söndagar kan medföra? Ha. Denna vecka har jag bland annat flyttat in på annan adress, vilket är super mysigt. Detta innebär också finare miljöer att fota i - och då att vi ses mer. "Fint som snus" - utan att förstå vilket stolpskott som ansåg att det adjektivet faktiskt var något att beskriva något så vidrigt med.


12juli // Mitt i ingenstans.' Två par Levis & ett par vänner ' - vilken dag ni.

12juli // ExtasÄntligen. Välkomna in i min garderob älskade 501:or. Drog åt mig två par i all beslutsångest. Dessa dyker upp här senare, då på damen själv? Vi ses.


12juli // Hon har tjej?

Har myst med min tjej, ja, min allra bästa vän. Vi är alltid så vardagslyxiga och lever efter 'fredag hela veckan'? Ha. Men, vad är väl mys utan snacks? Egentligen skulle jag nöja mig med en öde Ö och henne, men det säger jag inte. För då lär hon väl aldrig bjuda mig på drinkar mer? He. Imorgon ska jag ut på jakt efter något eftertraktat. Ses här för visning eller krokodiltårar? Det återstår att se.

 


11juli // Kyssvänlig.Budget á la Isadora? Deras Jelly Kiss (?) för 99kr (förlåt vänner, har fått höra att det faktiskt kostade 119kr- nämnde jag att jag var stressad när jag köpte det? Ha) blev mitt stressiga köp på baldagen, men då också ett lyckat sådant. Har som ni ser nästan använt upp det, då med hjälp från vänner som samtyckt med mig. Ha! Älskar färgen & inte minst priset. Nomnom. Kommer nog köpa på mig ett nytt inom kort. Inte minst fint till solbrun hy, som allt annat?

10juli // Tuttar överallt.


När man inte äger några rediga bomber - då är det helt okej att ta en outfit bild ovanifrån? Jag tycker nog det. För det enda jag har att visa här är mitt fina linne med virkade detaljer samt ett flätat bälte och höga, svarta ankelchinos. En riktig chill-outfit för en regnig dag på en Ö där finklätt var uteslutet, det kan vi väl kalla det? Egentligen ville jag nog bara testa blogg.seappen igen. Sov sött.


10juli // Att köpa en tjej.'Nu kan du få mig så lätt' - världens mest lättköpta dam? Aldrig.
Det är tanken som räknas. Men att jag faller handlöst för rosor i rosa och rött, skulle bli totalt stum av en middag & är en sucker för allt som innefattar kärlek är väl den bittra sanningen om mig. Som för att vrida på saken; jag uppskattar minsta lilla ting. Ett tänt ljus, ett uppspolat bad och som tidigare nämnt, en ros elller två. Min söndagskväll dög med andra ord.

10juli // Hejdå fett;


Kanske kan man tro att jag börjat med någon skum bantningskur när man ser rubriken? Ha.
Till dig som precis satt i halsen - jag har införskaffat mig en ny flaska mirakel. Mitt favoritmärke gällande torrschampoo. Detta funkar så otroligt bra & gör att man kan gå från riktigt fett hår till att skippa hårtvätt ytterligare några dagar. Mycket värt då en tvätt inte minst tar tid då jag alltid låter mitt hår självtorka samt sliter på håret. Kicks 69:- , räddad.