Stäng
RSS 2.0

30 september / Gått bakom ryggen på vår bästa vän.
















Denna vecka har vi gått bakom ryggen på vår bästa vän. Vi har tagit till lögner och därefter har vi umgåts bara vi två, Linn och jag. Kanske låter detta otroligt taskigt? Så är givetvis inte fallet. Vad vi gjort är att lura våra kära något otroligt, planera en överraskningsmiddag samt handla, fixa och dona, och damen ifråga? Hon har givetvis inte förstått ett smack, även om en och annan sur min infann sig i veckan då Linn ena dagen skulle "städa vinden" samt andra dagen "hjälpa mormor med någon duk". Två helt vanliga sysslor veckan innan ens bästa vän åker bort? Mjao.

Alldeles för tidigt igår kom smset från fröken "hålla Jenny borta" med ett; vi åker nu. I panik slängdes en tjejig samt barnslig inredning upp. Det dukades, lagades mat samt blandades bål. Balonger blåstes upp och serpentiner kastades ut till både höger och vänster. Att Jenny i ren chock utbrast "men vad har hon gjoooort" när hon genom fönsterrutan såg köket, vilket hon trodde hennes mamma inrett, fick oss att fnissa både en och två gånger innan hon öppnade dörren och vi brast ut i en alldeles för hög melodi. Ha! Kvällen hon trodde var hennes bjudning med pizza och förfest var överraskningsmiddag, presenter, sexparty, förfest och utgång. "Det blir aldrig som man tänkt sig"? Nej - ibland blir det nog snäppet bättre. 

29 september / Inte så jäkla gott?




Testade så kallad kvarg med hallon, som alla så fint äter nu för tiden, till frukost. Förstår inte varför just det gått och blivit en sådan jätte trend? Så jäkla gott är det väl inte, om man nu har tillåtelsen att svära en aning denna regniga lördagsmorgon. Men var det nyttigt? Då har jag väl fått en bra start på dagen. Ser trots det ut som om slutet på denna dag kommer bli snäppet bättre, även om det omfattar en flottig pizza i magen. En av mina allra bästa vänner har bjudit hem mig på middag & härligheter, något jag skall fota. Sedan lämnar hon oss. Det gör ont i magen, det tänker jag inte sticka under stolen med. Ikväll dansar vi - på måndag gråter vi floder och kramas extra hårt på stationen.

27 september / En saknad än.



Vardagsting är väl inte min nisch direkt, men när man har haft fikamys med en väldigt vacker tjej som allt för nyligen anlänt till Sverige samt som lämnar landet snarast, då är det minsann värt att slänga ut? Ha. En chockladboll med damen ovan gjorde nog min kväll på jobbet trots att jag nätt och jämt svimmade av hunger. 'Dags att hitta en ny matrutin på nya jobbet?' Mjao. Man kan tycka det.

 


27 september / Så onaken och knasig.





Det är så burrigt ute. Inte för att jag i detta nu kan bevisat att just burrigt är ett svenskt ord. Min bästa vän  däremot, förstår mig åtminstone när jag säger sådana konstiga, oakademiska ord som sällan infinner sig i ordlistan. Ha! Herromdagen sa hon ett väldigt konstigt ord som jag använt hemma utan att någon förstått mig - då kände jag, som så många gånger förr, att vi hör ihop. He he. Egentligen ville jag bara säga att jag fallit som en fura för halsduk denna höst. Har väl alltid hatat det, men kan i år inte se mig själv utomhus utan en fin halsduk. Det ser så "klätt" ut på något vis. Denna ovan köpte jag förra helgen och den är super fin och kvinnlig i verkligheten. 10/10 nästan. "Den kommer hon nog använda för mycket" .

26 september / Nytt & fräscht?



Lite kyckling & keso enchiladas innan jag ska köra kväll på jobbet. Och som ni ser har lite nya kategorier kommit upp här i bloggen. Äntligen! De flesta är nog givna, men de som kan tänkas lite kluriga skulle väl kunna vara "Djupet av mitt hjärta" samt "Kropp och själ". Tanken är då att alla mina finurliga texter, som givetvis kommer rakt från hjärtat, skall infinna sig under den förstnämnda kategorin. Kropp och själ kommer innehålla de mängder av bilder på mat som jag alltid lyckas slänga upp, som idag. Kategorin symboliserar välmående. Här kommer jag säkerligen också skriva om kroppsideal som går mig lite på nerverna etc & kanske, kanske kommer lite träning att infinna sig här; om jag kommer igång på riktigt någon gång. Var faktiskt på gymmet för tredje gången i mitt liv idag. Kors i taket! Hoppas ni inte ritade hemma hos er nu - jag förstår att mina nära är i chock.

I övrigt kommer små justeringar att ske löpande under kommande veckor. Sedan kan vi nog se ett slut på renoveringen av min kära blogg.

26 september / Blazer.











Åh. Jag har fallit pladask för blazers. Dock för länge sedan, kanske i början av 2012. Då fanns det inte en jäkel att hitta, och när jag väl gjorde det i början av juni hoppade jag lite av lycka. Nu till hösten finns de överallt i olika utföranden och visst gör det mig glad då jag säkerligen skulle kunna köpa mig både en och två till. Men, jag kan samtidigt inte låta bli att tycka att det är tråkigt att detta plagg trots allt skulle bli en sådan fluga just i år. För visst är det alltid lite roligare att klä sig i ett mer sällsynt plagg än något som finns tillgängligt överallt samt som varenda kotte har? Klart ni tycker. Men jag tänker inte låta bli - bara acceptera fakta och följa strömmen. När man väl fallit i den är det allt för jobbigt att simma emot? Något sånt ja.

25 september / Inte mysig alls?





Lurvfia. Sådana lurvtröjor har visst bosatt sig i varenda butik. Och att gå runt och vara mysig är väl kanske inte min grej så länge vi inte pratar om hemmakvällar med familj, vänner eller pojkvän? Ha. Vi säger så. Därmed tycker jag att det är snyggast att köra en skjorta under, eller ett stort pampigt halsband till. Klackar, stövletter eller kängor? Det gör nog detsamma. Och oavsett om jag är sådär mysig eller ej är tröjan otroligt len & skön.

25 september / Äta bör man;



Gårdagens avgiftning efter en flottig samt alkoholhaltig helg. Den gjorde sitt, det vill jag understryka. Idag ska jag troligtvis köpa mig en ny dator. Under de senaste två åren har jag använt mig av skoldatorn medan min minilaptop vilat sig, samt åldrats. Den är just nu fylld med bilder från de senaste fyra åren, något den börjar bli lite väl seg av. Dessutom anser jag att den är allt för liten för att blogga ifrån, samt kika på film på. Jag slänger då inte denna skönhet. Nej, det är då inte vad jag står och säger i detta nu. Men att den kan komma att bli ett andra handsval, som det så fint heter, om jag idag händelsevis hittar en ny variant, det må jag säga.

24 september / Fall.





 
 


Det är banne mig höst. Det kan jag inte längre neka. Höstshoppade till & med i lördags, då mina vänner är det allvar? Ovan ser ni Bikbok rakt igenom (börjar bli tjatigt!). Byxorna är låga, glansiga & har dragkedjor vid ankeln. Linnet däremot har metallsaker hängandes vid axlarna. Detaljen som gjorde att jag slängde upp även det på disken. Mjao!

24 september / Saturday night, we never thought about tomorrow








Några bilder på världens bästa tjejer, ifrån lördagens förfest.
Drack supergoda drinkar, åt snacks, skrattade, spelade, skrattade, drack. Ja, ni förstår nog vad jag menar. Vi förfestade med andra ord? Hade det så pass bra att vi nära inpå glömde att vi faktiskt skulle iväg. Ha! Kändes lite som när man skall ge dig ut på en springtur. Man tar på sig kläderna och drar sig iväg med ett sting tvång. Men när man väl kommer iväg var det jäkligt skönt? Ha! Inte riktigt. Men att vi fick bestämma oss för att "nu jäklar måste vi faktiskt åka" tänker jag inte hyscha om. Vi har det bra ihop.

22 september / Lycklig.

Idag var jag sugen på att spendera lite pengar. Inte alls en bra förutsättning när man skall shoppa. Sagt & gjort. Suget är nu stillat och jag ska visa er alla skönheter imorgon. Först ska jag stilla festsuget med mina bästa vänner. Hemmafest är vad jag gått och blivit inbjuden till. Känns som ett fint avbrott bland alla utekvällar; vi ses.


21 september / Något viktigt.

När jag startade den här bloggen ville jag skriva något viktigt, vara lite annorlunda. Så blev det nog aldrig. Jag skulle kunna fylla bloggen till ett djup ni säkerligen inte vill dyka ner i, ändå låter jag er enbart vada i ytvattnet? Ha. Oftast börjar jag ett inlägg i ingenstans. Jag bara skriver utan att själv riktigt förstå vad, för att publicera något fullkomligt ovettigt samt oplanerat från mitt inre. Då ironiskt och lite ytligt? Egentligen undrar jag vad jag vill publicera, hur jag vill framstå. På Cypern önskar jag att jag vågat fråga om jag fick fota olika kvinnor från bröstet och ned för att publicera mångfalden för er. Det intresserar mig så jäkla mycket. Ytligt & väldigt djupt på en och samma gång. Egentligen tycker jag att det är på stranden vi alla borde sträcka på oss och känna oss som snyggast, då det är där man inser att ingen, absolut ingen, är perfekt. Man skymtar en snygg mage, men också en ful rumpa på en och samma kropp. Super fint hår, men en betydligt sämre hy. Man under att varenda kvinna har en och annan bristning, kurva, skråma & vise versa. Då oftast värre än det man själv nojar över. Ja. Kanske är det vad jag vill skriva denna kväll - något viktigt? När jag startade detta inlägg hade jag i vanlig ordning ingen aning. Nu vet jag. Imorgon ska jag köra så kallad ytlig shopping med min bästa vän, lite fest med mina andra bästa vänner & vara ledig till och med tisdag eftermiddag. Jag ska nog finnas för er också. Bättre än dessa gångna arbetsdagar på mitt Goa jobb. JA!


19 september / Min oskuld;

Idag har jag blivit av med oskulden. Ja, inte talar den 19 åriga damen om "den oskulden", det kunde ni väl aldrig tro? Ha. Jag talar såklart om 'gym-pass oskulden'. Jossan drog med mig & födelsedagsbarnet till gymmet för kondition och power. Det var verkligen super kul & ca 1000 kalorier fattigare åt vi lunch samt fika. Därmed väljer jag uttrycket mycket mysigt istället för det 'mucho' som jag allt för ofta slänger ur mig. Man skulle kunna säga att min lediga dag inte kunde blivit bättre men de orden behåller jag för mig själv samtidigt som jag bryter mot löftet att inte lägga upp iPhone bilder här.


18 september / Det är inte jag.



Medan regnet smattrar mot fönsterbrädan, löven gulnar & jag kryper upp i soffan för att värma mig saknar jag detta. Ska försöka knåpa ihop en sån där "del två" då bilderna svämmar över i datorn. Allt vad höst står för är inte jag. Bortsett från myskvällar med bubbelbad, värmeljus, snacks och ett glas vin eller två. Ha! Nu ska jag jobba till 21.15 - men imorgon är jag ledig & då skall jag ge er lite mer tid.

15 september / Aldrig mer Bikbok?





Igår tog jag tummen ur röven och färgade två par av mina svarta Bikbok, Never Denim, Higher. Har tänkt på detta i cirkus två år. Och såhär två år och fyra par likadana, utslitna byxor senare hände det. Ha! Tycker att det blev mer än dugligt resultat. Så; aldrig mer nya likadana från Bikbok när man kan färga två-tre par för 113kr? Mjae. Åtminstone inte inom en snar framtid. Hett tips vill jag lova er. Ovan ser ni före- samt efterbild.