Stäng
RSS 2.0

9 juli / Glutenfria pannkakor;

 
 

Gårdagen resulterade som väntat i kvällspannkisar innan läggdags. Toppade dem med egen chokladsås (som jag tidigare publicerat), jordgubbssylt, färska jordgubbar och keso. Så himla smaskigt! Pannkakor kan vara världens bästa frukost, mellis eller, i detta fall, kvällis? He. Bilden infinner sig dock inte under samma kategori då det blivit mörkt ute, jag inte orkade fota ordentligt och var jätte sugen på att få hugga in. Så tvivlar ni på dem enligt bilden får ni själva testa. Dessa är glutenfria, tunna (tunnare än mina egentligen, OM man tar lagom med smet i pannan..) & supergoda.  

Stavmixa proportionerna: 1dl keso, 1/2 dl mjölk, 2ägg, 2äggvitor samt 1/2 msk fiberhusk. Låt svälla någon minut och stek sedan på medelhög värme i valfritt matfett. Mängden bestämmer enligt propotionerna ovan. Servera med valfria tillbehör. Exempelvis: Nötsmör, keso, varma bär, glass, vispgrädde, kanel, frön/nötter, socker, kesella/kvarg, turkisk yoghurt, proteinfluff, kanelstekta äpplen, kokosflingor, ungsbakad banan, honung, sirap - ja you name it. Rulla ihop med fyllning, ät rakt av eller gör en tårta? Till frukost, brunch, mellanmål eller kvällsmål? Listan kan göras alldeles för lång om man använder lite fantasi. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback