Stäng
RSS 2.0

31 januari / Supé för tre .


 
 
Efter middag följer efterätt - "Supé för tre? "  Ni som förstår vem jag faktiskt citerar förstår, kanske med ett leende på läpparna, och ni som inte gör det skulle säkerligen skratta gott om ni väl visste? Ha. En väldigt smaskig fredagsdessert bjöd jag precis herrskapet på. Sött, syrligt och så chokladigt - såklart.

Och innehållet; Varma hallon, kvarg med av smak 'Hallon vitchoklad', egengjord proteinbar (värmd & söndersmulad - SÅ god!), färska frukter (banan, mango, apelsin) toppat med egna chokladbollar, kokos, pumpakärnor, solrosfrön, kokos & extra hallon. BAM! En smärre fröjd för ögat men allra helst en glad mage. Och recept för egna chokladbars? Stay tuned. De är himelskt smaskiga och väldigt smidiga att göra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback